• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Outlet

Fynda på vår outlet - alltid minst 50% rabatt! Här hittar du ett stort sortiment skor som alltid är nedsatta med minst 50% av det ordinarie priset. Välj bland massor av skor från egna varumärken och tänk på att vårt erbjudande 3 för 2 även gäller här. Prisavvikelse kan förekomma mellan online och fysisk butik.

...

Handla på vår sko-outlet

Konceptet för vår outlet är att ha bra priser på bra skor - och dessutom med vårt fasta erbjudande: 3 för 2! Här hittar ett brett utbud av skor som alltid är rabatterade med minst 50 % av det ordinarie priset. Du kan hitta skor från alla våra koncept, oavsett om du bara älskar skor och vill kunna fylla din skogsgarderob med mode och funktionella skor till bra priser, eller om du behöver fylla på skor till hela familjen inför en ny säsong. Här på vår outlet hittar du (väldigt) prisvärda skor ifrån Lejon, Alley, Zoey med flera, skor som vi designat i vår egen Studio Sweden i Varberg och är lite extra stolta över.

Gör en massa klipp på vår outlet

Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta något som tilltalar dig. I våra butiker och på skopunkten.se har du vårt ordinarie säsongsutbud och här kan du hitta pärlor som du kanske hade missat. Vår skooutlet är ett utmärkt ställe för att hålla din garderob uppdaterad. Här kan du hitta allt ifrån robusta kängor, coola stövlar, gummistövlar och fritidsskor för barn, sportiga sneakers, somriga sandaler, fräcka pumps, eleganta ballerinor och snygga loafers - allt finns tillgängligt på vår outlet när du är på humör för ett fynd!

Alltid minst halva priset på dam-, barn- och herrskor

Damskor, barnskor och herrskor finns tillgängliga på vår Outlet. Alltid med minst 50 % rabatt på skorna och vårt stående erbjudande om 3 för 2. Du vara säker på att komma härifrån med en bra känsla av att ha handlat snygga skor och gjort ett riktigt klipp! En bättre win-win-situation är svår att tänka sig för skoälskare. Är du redo att utforska världen av skor till ett bra pris? Tack för att du besöker vår outlet. Klicka på de skor du vill köpa och luta dig tillbaka. Dina snygga och prisvärda favoriter kommer snart att vara hos dig.

...
60 dagars öppet köp
2-4 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments