• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Ballerinaskor för barn

Under våren och sommaren är ett par ballerinaskor det självklara valet. Det är lätt att gå i låga skor. Det finns många typer av ballerinaskor för barn som är prydda med bågar, glitter, guld och silver. Det kan vara rosa, vitt, svart eller något annat för säsongen. Du hittar ett stort sortiment av ballerinaskor för barn hos oss på Skopunkten.

...

Shoppa ballerinaskor till barn

Det fina med ballerinaskor för barn är att de kan bäras både till vardags och till fest, de är de perfekta skorna för komfort, flexibilitet och avslappnad klädsel. Eftersom ballerinaskor är platta med en flexibel sula och inga, eller mycket låga och bekväma, klackar kan alla barn bära ballerinaskor till festen eller söndagsmiddagen utan att behöva gå obekvämt. Ballerinaskor är det perfekta valet eftersom de både är vackra och kan hoppas, dansas och till och med klättras i.

Historien om ballerinaskon

Den inverkan som ballerinan har på flickor och kvinnor över hela världen är häpnadsväckande. Det började med en liten kille och slutade med två filmstjärnor. Det finns några roliga fakta om denna älskade, enkla tygsko. Det var i Italien på 1950-talet som en berömd skodesigner skapade det första paret ballerinaskor, och de var gjorda för ett barn. Hans son, som var balettdansare, behövde ett par ordentliga skor att dansa i. Sonen blev förtjust i dem och många andra människor också. Det var när tidens största kvinnliga filmstjärnor upptäckte ballerinaskorna som intresset exploderade. Från slutet av 1950-talet till idag är ballerinaskor en viktig del av skolgarderoben över hela världen.

Så när du klickar hem barnens nya ballerinaskor från Skopunkten kan du tänka på att det är en sko för både prima ballerinor, filmstjärnor och prinsessor. Hitta barnens favoriter och shoppa online hos skopunkten.se.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments