• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Presentkort

Överraska någon du tycker om, satsa på den perfekta gåvan och ge bort ett presentkort. En uppskattad present som lever länge och passar för alla tillfällen.

Välj presentkort:

Skopunkten presentkortSkopunkten presentkortSkopunkten presentkort

Gäller i alla våra butiker

Våra presentkort kan användas i webbshopen och i alla våra butiker. För att använda det i webbshopen anger du presentkortsnumret på 16 siffror utan mellanslag i fältet för presentkort i kassan. Finns det en pinkod ska den anges efter att presentkortsnumret aktiverats. För att använda presentkortet i butik så visar du upp streckkoden du får i presentkortsmejlet från avsändaren noreply@retain24.com.

Så här fungerar det

Klicka på något av presentkorten ovan och en ny flik öppnas. Välj sedan belopp på presentkortet och klicka på ”Nästa”. Här fyller du i vilken mejladress som skall få kvittot och vilken mejladress som ska ta emot presentkortet. Här skriver du också en hälsning till mottagaren om max 160 tecken. Det går även att välja datum och klockslag när presentkortet ska levereras genom att klicka på länken ”Leverera senare?”. Lägg sedan till i varukorgen och välj betalsätt.

Presentkort och kvitton levereras från mejladressen noreply@retain24.com och giltighetstiden är 3 år.

Vid retur där presentkort använts för betalning/delbetalning får du ett mejl med ett nytt presentkort på beloppet. Presentkort är en värdehandling, förlorat presentkort ersätts ej. Du kan kontrollera saldot här eller besöka din närmaste butik. Presentkortet gäller endast i det land där det utfärdats. Öppet köp gäller inte på presentkort.

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments