• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Nyheter

Här har vi samlat säsongens nyheter för barnskor ifrån alla våra skomärken. Oavsett om ni letar efter ett per skor i ett specifikt material för att motstå väder och vind, eller ditt barn bara behöver uppdatera sin skogarderob så hoppas vi att ni ska hitta några favoriter bland säsongens nyheter.

...

Handla säsongens nyheter

Ny säsong brukar innebära ett skifte, inte bara av väderlek, utan även av garderob. Har ditt barn allt som behövs för att ta sig an den kommande säsongen? Finns det några speciella tillställningar som ni ska gå på, eller behöver ni bara nya skor som ska klara av lek på skola eller förskola? Ta en titt runt på den här sidan där vi samlat säsongens nyheter ifrån våra egna skomärken.

Handla på nätet eller i butik

Har du svårt att få med dig ditt barn till skobutiken? På Skopunkten.se handlar ni alltid med 60 dagars öppet köp och med fri retur. Så om ni hittat ett par favoritskor kan ni beställa hem dem och ni kan prova i lugn och ro. Om ni har fattat tycke för många par skor och har svårt att välja så ska ni veta att på Skopunkten har vi alltid erbjudandet Köp 3 för 2, eller Köp två par skor och få det billigaste paret för halva priset. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina nya skor. Tack för att du handlar hos oss på Skopunkten.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments