• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Barnsandaler

Njut av sommaren, solen och nya bekväma sandaler! De varma, härliga månaderna är en bra tid för att se till att barnen kan röra på tårna och svalka fötterna. När det är dags för lek, semesterresor eller lata dagar hemma blir sommarsemestern både bekvämare och mer fotvänlig med rätt barnsandaler.

...

Köp sandaler för barn

Hos Skopunkten hittar du alla typer av sandaler för barn. Allt från enkla slip-in-sandaler som passar lika bra till lek som för badet eller stranden, till rejäla vandringssandaler som är perfekta för vandringar och äventyr i skogen och på landsbygden. Sommaren ska vara fri från krav, med gott om tid för spontana aktiviteter och underbara luckor i kalendern som kan fyllas med stora och små äventyr. Att bara kunna sova tills man vaknar själv, gnugga sömnen ur ögonen, äta frukost och hoppa i ett par smidiga sandaler för att se om kompisarna har tagit sig till lekplatsen eller trädgården, och att bara kunna sova tills man vaknar.

Barnsandaler - från stranden till kalaset

För mer utmanande aktiviteter är det en bra idé att fylla barnets garderob med sandaler som klarar av alla typer av underlag och terränger. Här hittar du många modeller med lite grövre sulor, dubbla eller tredubbla kardborreknäppningar och en stängd tå som skyddar vid klättring och på oförutsägbara underlag. Under en lång och underbar sommar, se till att du är redo för stranden, skogsutflykten, vandringsleden eller vilka äventyr som helst som väntar dig.

Barnsandaler i mängder av olika färger

Vi erbjuder mängder av olika barnsandaler i alla möjliga olika färger och mönster. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färgerna som exempelvis vita och svarta sandaler. Du kan samtidigt hitta mer färgglada barnsandaler som exempelvis gröna, rosa samt blå sandaler. Titta in hela vårt breda sortiment för att hitta ett par snygga barnsandaler som passar just ditt barn.

Säsongens trendiga barnsandaler

Det finns ett par sandaler för varje tillfälle när vädret är fint och varmt eller om vädret är sämre. Hos oss på Skopunkten handlar du barnens sandaler smidigt och från ett samlat sortiment för alla plånböcker och behov. Kolla gärna runt på vår sida och upptäck säsongens sandaler och låt dig inspireras av alla våra olika varumärken och typer. När ni hittat det ni söker beställer du enkelt med ett par klick, väljer hur du vill ha de nya sandalerna levererade och lutar dig tillbaka och väntar in leveransen. Under tiden är det bara att dra upp planerna för allt kul som ska göras när barnen fått sina nya sandaler. Hoppas att ni hittar det ni söker och att många härliga äventyr väntar runt hörnet!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments