• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Låga sneakers för barn

Bland våra låga barnsneakers finns massor av härliga modeller från många olika varumärken, färger och stilar för alla smaker. Våra egna märken som är designade i vår egna studio på huvudkontoret i Varberg erbjuder varje säsong ett stort utbud av nya sneakers för barn. Allt för att vi ska kunna finslipa detaljerna och möta era behov av snygga sköna sneakers i bra kvalitet och till bra priser.

...

Låga sneakers till alla barn

Här på skopunkten.se eller i någon av våra butiker runt om i landet kan du handla nya låga sneakers för barn. Våra låga sneakers har massor av fina modeller från många märken och finns i en mängd olika färger och stilar för att passa alla smaker. Våra egna märken erbjuder ett brett utbud av nya sneakers för barn, designade i vår studio på vårt huvudkontor i Varberg. Genom att finjustera detaljerna kan vi tillgodose dina behov av snygga, bekväma sneakers i bra kvalitet och till bra priser. Låga sneakers med coola färgstänk, fina detaljer, supersnygga sulor, vattentäta sneakers och allt du (och barnet som ska bära sneakern) kan önska dig.

Här hittar du nya sneakers till dina barn

I vårt utbud hittar du sneakers till barn i olika prisklasser beroende på vilket märke, material och funktion som skon har. I det övre spannet kan du förvänta dig det lilla extra i form av kvalitet, passform och anpassade funktioner för exempelvis tuffa väderförhållanden eller utmanande aktiviteter. Det är dock viktigt att påpeka att det är inte alltid så enkelt som att en dyrare sko är motsvarande ”bättre” än en som inte kostar så mycket. Det beror mycket på vilken typ av sko det är och vilken påfrestning de behöver klara. För barn i förskole- och skolåldern vars fötter växer fort och storlekarna avlöser varandra mellan säsongerna är det ofta klokt att välja sneakers som kan slitas och användas varje dag utan att tänka sig för. Särskilt om vi pratar sneakers som barnen mest använder till och från skolan och under normal rastlek. Alla våra sneakers håller en god kvalitet och vi har låg andel returer, så våra kunder är nöjda med sina köp.

Kom ihåg att mäta ditt barns fötter

För att hitta rätt storlek och passform för ditt barn är det bra att börja med att noggrant mäta fötterna och välja rätt sneakers. Ingen gillar skor som inte är i rätt storlek och passar sina fötter. Det är bara att se sig omkring och se vilka sneakers för barn som passar bäst. Använd vår storleksguide som hjälp om du vill handla online. Annars är det bara att besöka någon av våra butiker för personlig service och hjälp med mätning. Tack för att du väljer Skopunkten!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments