• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Tofflor för barn

Om det finns något som de flesta barn gillar är det att gosa med varandra! Om det finns några skor som definierar mysighet är det tofflor. Ett par varma tofflor i soffan under fredagsmorgnarna, barntofflor i favoritfärger och mönster för förskola och skola, lek hemma med vadderade tofflor på kyliga golv under hösten och vintern är bara några saker. Numera har även tofflorna letat sig utomhus då vissa modeller även fungerar som sommaren absoluta favoritsandal.

...

Shoppa tofflor för barn - både inom- och utomhus

Under de kalla månaderna gillar många barn känslan av att dra på sig sina favorittofflor och ge sina fötter en varm känsla. Sulorna på barntofflor ger ett bättre grepp på golvet än ett par strumpor, vilket kan vara mycket viktigt när man leker hemma eller på förskolan. Du hittar något för alla smaker och behov i vårt breda sortiment. Det blir inga tråkiga fläckar på golvet tack vare barntofflornas sulor.

Barnens utetofflor

Eftersom tofflor kommer i många varianter har de sin givna plats även under sommarhalvåret. Lätta modeller med öppna tår och svalkande luftighet är vad vi ersätter barntofflor med. Dina barn kommer att njuta av att leka på gräsmattan, trottoaren eller stranden om du väljer ett par utomhustofflor med en flexibel och stabil yttersula. Det är definitivt ett par klassiska barntofflor på stranden. Få saker ger samma härliga känsla som att vakna upp en sommarmorgon och känna solen värma redan vid frukost, packa en lätt picknick-korg och badkläder och glida i sina badtofflor för en dag på stranden.

Barntofflor i olika färger

Skopunkten kan du hitta mängder av olika barntofflor i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis svarta barntofflor, men även färger som mer sticker ut som exempelvis rosa barntofflor. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av barntofflor med olika utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par tofflor.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments