• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummistövlar för dam

Låt inte regn och rusk dra ner din look! Vårt breda utbud av gummistövlar för dam gör det enkelt för dig att behålla din personliga stil, och bygga ha en snygg outfit oavsett väder. Här hittar du givetvis tidlösa klassiker, som gummistövlar med högt skaft och räfflad sula, en modell som alltid håller måttet. Och självklart är alla våra gummistövlar PVC-fria. 

...

Shoppa dam-gummistövlar för regniga dagar

I takt med ett ökat fokus på uteliv, växande intresse för trädgården och en stark utomhus-trend är ett par robusta gummistövlar numera lika rätt på promenaden i skogen och i trädgårdslandet som på en regnig dag mitt i city. Det är bara att kombinera rätt så blir gummistöveln ett enkelt och givet val av damskor att ha hemma när du vill behålla fötterna torra ute.

Gummistövlar som sticker ut!

Vill du ha ett par dam-gummistövlar som är mer avskalade i sitt uttryck, så hittar du flera coola modeller med dubbelsidig resår och kort skaft. Föreställ dig en chelseaboots i gummistövelskrud! Här kan du styla med ett par uppvikta chinos eller byxor för att visa skaftet eller en kjol om du vill vara lite trendig. Ett utmärkt val för dig som vill kombinera både funktion och mode på ett exemplariskt vis. Du kan även passa på att göra ett avtryck genom din personliga stil, genom att välja ett par gummistövlar med mönster som sticker ut. Några exempel som definitivt fångar blickar är våra zebrarandiga, prickiga eller snakemönstrade gummistövlar Vi har även gummistövlar med detaljer, som spännen i skaftet, snörning framtill och annat som piffar upp och lyfter fram din stil i regnet.

Gummistövlar i olika färger och stilar till damer

Hos Skopunkten kan du hitta gummistövlar till damer i olika färger och stilar. Du hittar färger som bland annat svarta samt beigea gummistövlar. Förutom olika färger har vi även flera olika typer av utseenden. Titta in vårt breda sortiment av gummistövlar för att hitta ett par som passar just din stil.

Gummistövlar för helgpromenad i skogen eller en tur på stan

Ska du ha gummistövlarna på under en längre tid, kanske en skogsutflykt eller en vanlig dag i friluftslivet, då bör man satsa på en gummistövel som kan andas. Om underlaget är gyttjigt och vått köper du med fördel hem ett par med grov sula och rejäl klack för att få bättre grepp i varje steg. Från vårt eget märke Lejon erbjuder vi en uppsjö av coola gummistövlar med stilren look som både håller dig snygg och torr. De varianterna fungerar precis lika bra i stan som på skogspromenaden.

Vi kan konstatera att det alltså inte finns något dåligt väder, det finns bara tråkiga och dåliga skor - men inte hos oss på Skopunkten! Låt det regna, och fixa dina snygga och komfortabla gummistövlar inför årstidernas regniga dagar hos oss. Handla tryggt och enkelt online, här på skopunkten.se eller i din närmsta butik för personlig service.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments