• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Remsandaler för dam

Du hittar allt du behöver för sommaren i vårt breda sortiment av remsandaler för kvinnor, Vi har ett utbud som täcker allt från avslappnade semesterdagar till den efterlängtade sommarfesten. Ett par remsandaler kan du använda från maj till september så länge vädret tillåter. Remsandaler för dam är perfekta eftersom du kan kombinera dem med i stort sett vilken utstyrsel som helst.

...

Shoppa remsandaler till dam för hela sommaren

Det är dags att ta en titt på sandalerna i din garderob och uppdatera dem för sommaren. Lätta, öppna skor som är bekväma att gå i är ett måste när solen står på.

Remsandaler för dam - Vilka passar dig?

Låt oss ta en närmare titt på några remsandaler med korslagda band och skön fotbädd. De är tidlösa och gjorda för dagar då du bara vill gå ut genom dörren i ett par somriga skor. Och det går givetvis alldeles ypperligt att använda skon både till vardags och till fest.

Remsandaler för aktiva och lugna dagar

Är du en av dem som gillar att hålla dig aktiv under sommaren och semestern? Det finns funktioner i våra remsandaler som gör vandring och utflykter till en glädje för dig och dina fötter. Tillskillnad ifrån vanliga sandaler så sitter remsandalen lite bättre på foten vilket lämpar dem för mindre promenader på semestern. Detta som du får den luftiga känslan som dina fötter kommer uppskatta.

Shoppa remsandaler online eller i butik

Oavsett vilken sommarstil du har, kommer du att hitta remsandaler för kvinnor i minst en variant som passar dig, det kan vi nästan lova. Du kan kolla in sajten där vi har samlat våra sandaler, klicka sedan på dina nya favoriter och invänta på din leverans. Du kan prova ditt nya par på plats i en av våra många Skopunkten-butiker, eller beställa direkt online. Vi önskar dig och dina fötter en underbar sommar!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments