• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Stövlar för dam

Det finns många fina varianter av damstövlar att välja på. I vårt breda sortiment hittar du damstövlar med högt, mellan eller lågt skaft, och stövlar med hög eller låg klack. Vi har även varmfodrade och tunnfodrade stövlar med grov eller tunn sula. Det är klurigt att ringa in stövlar för dam eftersom de kan se så olika ut beroende på modell i sig. Det är toppen, och ökar i sin tur chansen för att du ska hitta ett par nya stövlar som passar just dig och dina äventyr!

...

Shoppa damstövlar för alla stilar

Damstövlar finns i en mängd olika skaftlängder, klackhöjder och material. Detta för att du ska kunna hitta en modell som passar just ditt unika tillfälle. Ett par höga stövlar i fint läder eller mocka med en snygg design lyfter vilken outfit som helst och kan varieras på flera olika sätt. Det passar ypperligt att bära stövlar till en kjol eller klänning, i en avslappnad eller dressad stil. Allt hänger på sammanhanget och hur du väljer att styla dina stövlar. Bland våra damskor har vi ett brett utbud och vi har massvis av damstövlar att välja på, både när det kommer till klackhöjd, material och design.

Damstövlar i olika färger

Hos oss kan du hitta damstövlar i mängder av olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis bruna damstövlar samt svarta damstövlar. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av damstövlar med olika utseenden. Titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par stövlar som passar just dig och ditt utseende.

Snygga, bekväma och uppdaterade damstövlar

Det är upp till dig att bestämma hur dina nya stövlar ska vara, kännas och se ut. Föredrar du kanske ett par åtsmitande over-knee-stövlar eller ett par med som täcker vaden och har ett tight skaft? Eller gillar du ett vidare skaft som bidrar till bekvämlighet och rymlighet? Vill du ha stilren dra-på-stövel eller dragkedja på insidan av skaftet? Eller varför inte ett par damstövlar med snörning som gör att du kan justera passformen efter behag. Hos oss på Skopunkten hittar du skor som är både funktionella, är sköna och har snygga detaljer. Oavsett säsong hittar du alltid rätt stövel i vårt sortiment. Det spelar ingen roll vad du har planerat för dagen eller kvällen, vi har snygga, bekväma och moderna damstövlar som ger din look en ny touch och som passar för varje tillfälle. Vilka kommer att bli dina nya favoriter? Vi önskar dig lycka, och vi hoppas att du hittar det du söker, och att du kommer att gilla dina nya stövlar.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments