• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterstövlar för dam

När du vill vinteranpassa din skogarderob och hålla snö, slask och kyla borta från dina fötter är vinterstövlar för dam med höga skaft det absolut bästa valet. Fungerar även ypperligt för att hålla dig varm och stilren i vardagen, som till exempel när du spatserar till och från jobbet. Du kan välja helt utifrån ditt behov och personliga smak, vi ett brett utbud av varmfodrade, vattentäta och trendiga damvinterstövlar.

...

Shoppa vinterstövlar för dam för alla kalla dagar

Här hittar du hela vårt utbud av vinterstövlar för dam. Vinterstövlar som kan göra mer än att bara skydda fötter och tår från kyla. Skorna kan nämligen anpassas efter dina behov för att hålla väta ute, få ett säkert grepp om marken, men också för att passa din personliga stil, samtidigt som du behåller värmen om fötterna förstås! 

Snygga dam-vinterstövlar i din stil

Du vill säkert hitta några vinterskor som passar till resten av din garderob, och kanske till och med uppdatera dina vinterskor efter senaste trenderna och med nya snygga detaljer? Om du inte rustar för en polarexpedition, så kan du hitta vinterstövlar som både är snygga och varma, och som passar ypperligt till vardagslivet. Första steget är att hitta ett par damvinterstövlar som du tycker är snygga, och därefter så kan du fundera på vilken funktion som är viktig för dig. Vill du att de ska vara varmt fodrade, vattentäta eller ha en grov sula för säkert markgrepp. Vi har ett flertal modeller som alla är av olika material, har snörning eller andra smarta funktioner. Är det dags för långa dagar utomhus, så är risken att du utsätts för både kyla och snö, och då är det läge att ta steget mot nästa nivå. Investera då i en rejäl stövel som har hög komfort och som kan hålla värmen. Här kan våra varmfodrade boots från Lejon vara ett bra alternativ, både prisvärt och modemässigt helrätt. 

Vinterstövlar i olika färger och stilar till damer 

Skopunkten erbjuder mängder av olika vinterstövlar till damer i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis svarta samt bruna. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av vinterstövlar och utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par stövlar som passar just dig.

Design eller funktion? Båda!

Vi hoppas att du är redo och har hittat ett par nya vinterstövlar hos oss när vintern kommer. Oavsett om det är så att du är en modemedveten tjej som följer senaste trenderna, eller hellre vill satsa på en klassisk look, så behöver du aldrig välja mellan design och funktion. Vår ambition är att alla typer av vinterskor på Skopunkten ska vara både stilrena och funktionella, gäller självklart även vinterboots och vinterkängor . Du handlar dina nya vinterstövlar enkelt online eller i någon av våra Skopunkten-butiker. Vi önskar dig en varm och välklädd vinter!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments