• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Nyheter

Här har vi samlat säsongens nyheter för herrskor ifrån alla våra skomärken. Oavsett om du letar efter ett per specifika skor till ett speciellt tillfälle eller du bara behöver uppdatera din skogarderob så hoppas vi att du ska hitta några favoriter bland säsongens nyheter.

...

Handla säsongens nyheter

Ny säsong brukar innebära ett skifte, inte bara av väderlek, utan även av garderob. Har du allt du behöver för att ta dig an den kommande säsongen? Finns det några fester eller andra tillställningar som du ska gå på där du inte riktigt vet om du har rätt skor för tillfället? Ta en titt runt på den här sidan där vi samlat säsongens nyheter ifrån våra egna skomärken.

Handla på nätet eller i butik

Om du ska iväg på en fest och vet vilka kläder du ska ha på dig men vet inte vilka skor du ska matcha dina kläder med är du mer än välkommen in i någon av våra fysiska butiker för att få personlig service. Annars rekommenderar vi dig att ta en stund framför din mobil eller din dator och i lugn och ro titta igenom alla säsongens nyheter. Har du hittat flera favoriter som du är intresserad av? Hos oss har du alltid erbjudandet Köp 3 för 2, eller Köp två par skor och få det billigaste paret för halva priset. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina nya skor. Tack för att du handlar hos oss på Skopunkten.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments