• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Herrsandaler

Vårt utbud av herrsandaler inkluderar slip ins och badtofflor och mängder av andra modeller. Det är ingen riktig sommar utan ett par fina och sköna herrsandaler, eller hur? Det är svårt att slå att kunna släppa ut tårna och glida in i ett par bekväma sandaler och kliva ut i den varma luften, herrsandaler har varit populära i tusentals år.

...

Shoppa sandaler till herr för varma dagar

Sandalen har varit med oss sedan "tidens begynnelse" och skon har varit med om det mesta. Sandalen sträcker sig från romerska soldaters marscher och strider och antikens filosofiska giganter via bibelns berättelser till de mer moderna flip-flops som säljs idag. Det finns många anledningar till varför sandalerna har funkat i så många år och håller än idag. Ett par sköna herrsandaler är svårslagna när vädret och temperaturen tillåter – kanske ännu mer här på våra nordliga breddgrader, när tårna äntligen får luft efter många månader av vinter och kyla. I vårt sortiment av sandaler förr herrar hittar du mängder av olika typer av sandaler, från enkla strandsandaler i ett stycke till funktionssandaler och trekkingsandaler som klarar strapatser på de flesta underlag.

Herrsandaler för varma månader

Oavsett vem du är och vad du gillar att göra på sommardagarna bör alla män ha ett par bra fungerande herrsandaler för att komplettera sin garderob. Föredrar du att softa på stranden eller på tomten under semestern? Då är ett par slip-in-tofflor i lätt material och flexibel sula det perfekta valet – smidiga att bara glida i och sparka av sig vid poolkanten eller hängmattan. Försöker du höja komfortnivån några snäpp och även använda dina sandaler när du strosar omkring i hamnen eller på stan är ett par klassiska sandaler med korksula och anpassad fotbädd det självklara valet. Är du mer av den aktiva sorten där du tar varje tillfälle i akt för att upptäcka nya vandringsstråk? Kolla då in våra robusta remsandaler i slitstarka material och med grövre sula som både ger bättre grepp och skön dämpning för dina fötter under utflykterna i sommar.

En ledig känsla med ett par sandaler

Ett par sandaler som släpper in solen och ger en avslappnad känsla är precis vad sommaren behöver. Vi tror att sandalen kommer att hålla i tusen år till. Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har samlat hela vårt sortiment för en bekvämare sommar och du hittar det här. Du kan få råd av vår kunniga personal i din lokala Skopunkten-butik. Och du vet väl att du alltid kan mixa herrskor, damskor och barnskor hur du vill till de fasta erbjudandena 3 för 2 billigaste paret på köpet eller Köp 2 få 50% på billigaste paret. Ha en trevlig sommar med dina nya sandaler!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments