• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Herrtofflor

Välkommen till kategorin tofflor för herr. Vi har herrtofflor som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dina tofflor till jobbet eller om du endast ska ha dem hemma. Idag finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära inne som ute. Shoppa dina nya tofflor bekvämt och säkert på Skopunkten.

...

Shoppa tofflor för herr

Ett par sköna herrtofflor är verkligen något som kan förändra ditt liv till det bättre. Ett par anatomiskt korrekta tofflor kan göra stor skillnad i världen för dig, dina fötter och resten av din kropp. Det beror på att ett par väl valda tofflor verkligen kan förändra ditt liv. Vilken typ av herrskor ska du ha på dig? Om du arbetar inom hälsa, utbildning eller vård är ett par klassiska slip-in-tofflor på en kork-sula med gummidämpning ett bra val. Yttersulan i gummi ger avlastning och stöd på hårda golv under långa arbetsdagar, medan innersulan är formad efter foten och ger bra stöd. Du kan välja mellan ett par retro läderskor eller ett par riktigt bekväma fodrade tofflor som håller fötterna varma på kyliga kontorsgolv. Vi har ett stort sortiment att välja mellan.

Tofflor för herr gör din dag lite bekvämare och härligare

Hos Skopunkten hittar du tofflor för herr som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dem till jobbet eller använder dem hemma. Numera finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära. Våra egna favoriter från Stepside är några exempel på vårt uppdaterade sortiment av tofflor för herrar i alla åldrar. Vilka tofflor skulle du välja i år? Kika runt och hitta dina favoriter här hos oss. Du ångrar aldrig att du investerar i ett skönt par tofflor – de kommer att kännas lika nödvändiga som morgonkaffet eller nya avsnittet av favoritserien efter några dagar!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments