• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Rea

Shoppa skor, nu till ännu lägre pris här på vår skorea. Här hittar du massor av stilar och skor ifrån våra egna varumärken, men för en mindre peng. Köp till dam, herr eller barnskor och kom ihåg att på Skopunkten har vi alltid erbjudandet 3 för 2.

...

Rean är över för den här gången.

Handla skor på rea

På vår skorrea finns det så många fina skor, att det nästan är synd att du inte har så många fötter att bära dem med. Här får du ett större utbud utan att spendera mycket pengar, och du kan hitta dina nya favoritskor här på vår rea-avdelning. Vi har hundratals modeller som vi säljer varje säsong till riktigt bra REA-priser, så att du alltid kan bära nya skor och chansa på de där coola stövlarna, futuristiska sneakers eller eleganta klackarna som du inte vågade bära tidigare. De av oss som inte kan få nog av skor är alltid på jakt efter det par som får vardagen att kännas lite roligare eller festen lite extra skimrande. Du kan hitta sneakers, festskor, snygga stövlar, rejäla stövlar, sommartygsskor och sandaler, varmfodrade skor och vattentäta stövlar. 

Skorea på våra egna varumärken

Du kan hitta dina favoriter från våra populära skomärken i vårt stora rea-sortiment. Allt för att hjälpa dig att hitta nya skor som tar din befintliga stil till en ny nivå med skor i alla möjliga stilar, eller för att hjälpa dig att prova något helt nytt. Om du vanligtvis bär skor som inte sticker ut och tycker att de ska skydda dina fötter, kanske du upptäcker att du tycker om att gå ut lite mer.

Nu till ännu billigare pris

I vårt stora rea-utbud kan du hitta dina favoriter från våra egna populära skomärken, såsom Alley och Lejon. Allt för att du ska kunna hitta nya skor som lyfter din befintliga stil till nya nivåer. Den låga prisbilden gör även att du kan vågade dig ut ur din comfortzone något, du kan till exempel välja ett par skor som sticker ut och som du vanligtvis kanske inte hade köpt. Du som vanligtvis köper skor främst för att de ska vara praktiska kanske vågar ta ut svängarna lite mer.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments