• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Kängor

Vår kollektion av kängor innehåller alla typer av modeller för alla åldrar och kön. Du kan se de senaste trenderna, klassiska modeller och du kan naturligtvis räkna med att vi har kängor som kommer spegla din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha kängor som ska hålla dig varm under vintern. Eller om du vill bryta av din klassiska stil med ett par mer robusta kängor. Har du svårt att välja? Inga problem, hos Skopunkten kan du alltid köpa tre par skor och betala för två!

...

Kängor för alla tillfällen

Här hittar du våra populära kängor för kvinnor, män och barn. Vi erbjuder en mängd olika stilar och färger, med olika priser och storlekar. Från den enkla men snygga kängorna till de med några fler detaljer, dessa kängor kommer garanterat att bli en hit på kontoret eller på fest. De är perfekta för en promenad i naturen och för vardagsbruk, eftersom de är tillräckligt mångsidiga för att passa till alla kläder.

Kängor – en kort historieskildring

Redan i början av 1800-talet började kängan att bli populär och något att räkna med i Europa och i Sverige. Precis som idag så användes kängorna till vardags, vid arbete ute i skog och mark - men de användes även vid fest och andra sociala sammankomster. Efter drygt 100 år började de tappa i popularitet och det var inte förrän 1960 som kängorna började komma tillbaka igen. Detta i form av att de användes av punkare, rockers och i olika soulkretsar. Sedan 60-talet har kängornas popularitet inte dalat, utan tvärtom har de letat sig in nästan varje persons garderob. Hos Skopunkten hittar du en massa snygga och bekväma kängor - alla designade i vår Studio i Varberg.

Kängor till vardags och på jobbet

Oavsett om du letar efter ett par kängor som du kan ha på din skogspromenad, till ditt barns äventyr på er lokala lekplats eller om du helt enkelt vill lyfta din stil inför helgens restaurangbokning så är vi övertygade om att du kommer hitta många alternativ här på skopunkten.se. Kom ihåg att vi alltid har erbjudandet köp 3 betala för 2. Det gäller online såväl som i våra fysiska butiker. Tack för att du väljer att handla dina kängor hos oss.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments