• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummistövlar

Regnar det? Inte ska väl det hindra dig ifrån att gå ut? Det finns som bekant inget dåligt väder, bara dåliga skor. Gummistövlar är en lika enkel sko som den är genial, bara glid ner dina fötter och ge dig ut i regnet! Våra gummistövlar finns i olika färger och olika utföranden – allt för att du ska hitta ett par som passar just dig och din smak!

...

Handla gummistövlar

På Skopunkten finns gummistövlar för kvinnor och barn. Låt oss börja med att ta en titt i damsortimentet. Här kan du kan hitta gummistövlar som håller dig stilfull i trädgården såväl som på stadens trottoarer och torg. I vårt utbud av gummistövlar för dam lyfter vi gärna fram våra uppdaterade modeller från LINEAR och Lejon, lika praktiska som stiliga med snygga detaljer som snörning eller metallspänne eller klassiska stilrena varianter med avskalad charm. Även fast gummistövlar främst ses som praktiska skor bör du inte var rädd att matcha dem med en snygg kjol. Låt det praktiska gå hand i hand med design och mode! Gummistövlar har den senaste tiden börjat ses som ett par vanliga stövlar, och att de inte tvunget måste regna eller vara blöt på marken för att de ska få komma fram.

Torra fötter ger glada barn

Gummistövlar har varit en gåva till småbarnsföräldrar under många år. Få saker kan se så lockande ut för ett barn som en fin vattenpöl. Och varför ska vi hindra våra barn ifrån att hoppa runt och ha roligt? Risk för att bli blöta? Nejdå, med ett par bra gummistövlar kan barn – och även vuxna – hoppa runt hur mycket som helst utan att riskera att bli blötta om fötterna. För är det något som man inte vill ha när man planerar en lång dag utomhus så är det blöta fötter som dels kyler ner, men även har en stark påverkan på ens humör. Det finns minst ett par gummistövlar för alla smaker och årstider, från varmfodrade, mönstrade, med eller utan skosnören, till svarta, rosa och gula, med höga skaft och lite lägre. Se till att barnen är förberedda för nästa leksession genom att kolla in modellerna den här säsongen.

Handla gummistövlar på nätet eller i butik

Undvik att bli begränsad av regn och utrusta dig istället med ett par gummistövlar. På Skopunkten kan du alltid välja och matcha mellan alla våra skor – från gummistövlar till finskor – och köpa tre par skor och betala för två. Detta gäller både på nätet och i våra fysiska butiker.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments