• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Loafers

Loafern är en av de mest undervärderade skotyperna. Den utstrålar både stil, medvetenhet och personlighet. De kommer i en rad olika modeller vilket gör att du kan hitta hur många loafers som helst som passar till en mängd olika outfits i din garderob. Hos oss på Skopunkten kan du köpa tre par loafers, eller några andra skomodeller, och betala för två. Hur bra är inte det?

...

Loafers för alla tillfällen

Det som tidigare kallades "tofsloafers" är nu känt som en snygg sko som kan användas till både kostym och vardaglig klädsel. Det är inte bara detaljerna på överdelen som kan ändras, loafern har gjort en välförtjänt comeback och har också uppdaterats med de senaste trenderna. Du kan hitta sportiga hybridmodeller med sneakersens komfort, liksom en snygg loafer med gummisulor på plattformen. Även om vi gillar att tänka på loafern som en sommarsko är det dags att tänka om även på detta. Om du arbetar inomhus och inte reser långa sträckor ute i snö och kyla, kan du bära loafern året om.

Hur bär man sina loafers?

Tidigare har loafers varit sammankopplat med kostym eller en mer uppklädd outfit, innebär detta att man måste vara strikt uppklädd för att kunna bära ett par loafers? Nejdå! Det går utmärk att som kille bära dina loafers med ett par jeans eller chinos, och för kvinnor kan du välja ett par stilrena och sparsmakade penny loafers i svart skinn eller skinnimitation till en fin byxa eller kjol, gärna med en mönstrad eller färgglad strumpa som skapar skön dynamik i din look.

Upptäck vårt breda loafersutbud!

Upptäck vårt varierade sortiment av loafers från våra märken som ritas och designas i vår designstudio i Varberg. Med våra loafers får du en lätt och avslappnad stil som passar på jobbet såväl som till fest. När du börjar bära loafers är chansen stor att du fortsätter att bära dem!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments