• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Pumps

Se till att vara redo för en dag på kontoret som sedan övergår till middag på stan. Pumps är den perfekta skon för personer som inte vill kompromissa med komfort eller bära höga klackar. Pumps varit populära genom årtionden på grund av att de kan lyfta vilken outfit som helst och de matchar en mängd olika stilar. Det är därför de funnit så länge i allas skoarsenal.

...

Handla ett par klassiska pumps

Enligt den klassiska definitionen har ett par pumps en stängd tå och överdelen är sömlös i läder, tyg eller andra material. I dag kan du hitta pumps med peep toe, öppen tå, remmar runt ankeln och dekorativa detaljer – designen har löpande ändrats genom åren. Med ett par pumps kan du sätta en rejäl prägel på din outfit och din personlighet.

Stort utbud av pumps

Våra pumps har ett brett utbud av modeller, prisklasser och material. Svarta klassiska pumps med kilklackar är ett utmärkt val för en sober och elegant look. Det passar lika bra hemma som på en fest. Du kan välja mellan flera snygga modeller i säsongsbetonad och tidlös svart om du föredrar dina pumps i textil eller mocka. En festlig touch till pumps kan du hitta i en klassisk bred klack eller en fint skulpterad klack. pumps med stängd tå och klack är en populär modell och har ett snyggt ankelband som håller den på plats. Om du vill ha ett par klädsamma pumps som ändå har något extra, välj ett par orm- eller krokodilmönstrade godingar, perfekt för när du vill synas på festen men behålla din stil. Om du har svårt att välja kan du välja flera. På Skopunkten gäller alltid erbjudandet 3 för 2.

Pumps – en tidlös klassiker

På 1950-talet var pumps ett nytt inslag på fester och bland modemedvetna kvinnor. Resten är historia! Om du vill vara en del av historien ska du hitta pumps som passar ditt syfte. Vi ser att pumps fortfarande har en plats på arbetsplatsen, runt middagsbordet och på fester. Pumps har som sagt blivit en tidlös klassiker som hela tiden håller sig uppdaterad med sin samtid. Vilka ytterligare ändringar och tillagda detaljer kommer vi att få se längre? Det får tiden utvisa, men redan nu kan du handla pumps som har de detaljer och materialval som passar din stil. Du kan handla dina skor här på skopunkten.se, eller om du föredrar personlig service så är du varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments