• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Impregneringsspray

Ge dina skor en längre livslängd och lite extra omtanke genom att spraya in dem med impregneringsspray. Det kommer ligga till grunden för att skorna håller lite längre och dessutom håller du dig torr om fötterna. Här hittar du impregnering till dina skor för skinn, mocka, nubuck och textil som ger varje material anpassat skydd mot fukt och smuts. Glöm inte vårt särskilt effektiva impregneringsspray med vattenavvisande egenskaper.

...

Impregnering av skor

Om du bara ska investera i en produkt rekommenderar vi att du investerar i en bra impregnerad spray. Du kan ha ett långt och lyckligt liv med den, eftersom den lägger grunden för att dina skor ska hålla sig fräscha länge. Om du så vill skapar impregneringen ett ultimat skydd för dina skor, vilket är en slags första försvarslinje om du så vill.Att de inte innehåller skadliga fluorkarboner är ett stort plus för både miljön och dig.

Rätt impregnering till rätt material

Det finns många olika typer av material som du kan använda med vår silikonbaserade spray. Den är perfekt när du vill förhindra att regn och smuts kommer in i skon. Impregnation Stain & Water Protector kommer i en flaska med pumpfunktion och är en riktigt bra spray. Om du ställer in sprayen i rätt mängd kan du behandla dina skor med ett lämpligt lager av vattentäthet.


Behandla dina skor regelbundet

Genom att spraya skon från några centimeter i ett jämnt lager med hjälp av sprayflaskan kan du enkelt applicera vår egenutvecklade vattenskyddande impregnering. Den passar perfekt när du vill skydda dina skor med material av släta läder och skinn, mocka, nubuck och textil mot regn och väta. För att bibehålla materialets egenskaper och hålla dina skor fräscha under en lång tid, är det viktigt att regelbundet impregnera dem med vattenavvisande impregnering.

Impregnera skorna för alla väder

Vårt råd är att alltid ha en bra impregneringsspray mot väta och smuts till dina skor. Det är ett billigt och enkelt sätt att ta hand om dina skor och vi är säkra på att du kommer att märka skillnaden. Klicka hem online eller köp din skoimpregnering i närmaste butik och ta hand om dina favoritskor så håller de längre.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments