• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skoborstar

En skoborste är ovärderlig när du enkelt vill rengöra eller putsa upp dina skor. I vårt sortiment av skoborstar finner du olika applikationsborstar för att göra det lätt och smidigt att använda skokräm för putsning av läder- och mockaskor eller för annan rengöring av alla typer av skor.

...

Skoborstar hos Skopunkten

En skoborste är alltid bra att ha i sin arsenal av skovårdande produkter. Har du fått ytliga fläckar eller torr smuts räcker det ofta att borsta lätt för att återskapa skons naturliga färg och lyster. Vill du förstärka färgen på skorna eller ge ökat lyster till dem med skokräm så rekommenderar vi att ha en bra skoborste hemma.

Hitta rätt skoborste

Visste du att beroende på vilka skor du har som är i behov av omvårdad så bör du använda olika typer av skoborstar? Anledningen till det är att respektive skoborste är anpassade till respektive skos yttermaterial. Alla skoborstar har målet att rengöra ytan på dina skor, få tillbaka lystern och få skorna att se ut som nya igen. I vårt sortiment hittar du skoborstar för rengöring som passar alla typer av skor oavsett om yttermaterialet är läder, syntet eller textil.

Ta hjälp av en skoborste för att hålla skorna fräscha under en längre period och unna dina skor lite extra omsorg så att dem håller stilen säsong efter säsong. Med en skoborste är det enkelt att behålla skons lyster och livslängd vilket är bra för både miljön och plånboken.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments