• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skokräm och skovax

Här hittar du vårt sortiment av skokräm och skovax som hjälper dig ta hand om dina skor, oavsett material och typ av sko. Det är verkligen värt att lägga extra tid och en extra liten slant på bra skovårdsprodukter. Du förlänger dels livet på dina skor och dels tjänar du på att ta hand om dina skor så att du kan bära dem i flera säsonger.

...

Hitta rätt skokräm och skovax för dina skor

Med rätt skovård håller du dina skor rena, fria från smuts och får dem att hålla längre. Med hjälp av tre steg - rengöra, skydda och vårda kan du enkelt ta hand om dina skor så att de håller längre.

Vilken skokräm passar vilken typ av sko?

Låt oss börja med att gå igenom några olika typer av skokrämer och hur de fungerar. För dina mocka- och nubuckskor är det särskilt viktigt att du ger dem lite kärlek och omvårdnad. Det här är känsliga skinntyper som lätt blir dassiga och förlorar sin lyster om de inte tas omhand. Med en flytande skokräm avsedd just för mocka och nubuck håller du dina skor fräscha, återger dem sin lyster och förhindrar att de torkar ut. Till dina skinnskor använder du en motsvarande skokräm för skinn och läder som dels ger glans, dels skyddar mot smuts och väta.

Välj skovård efter skotyp

Ett litet skoskötselkit kan byggas upp utifrån skornas material och de utmaningar de utsätts för i form av smuts, väder och användning. Det är en bra investering för dig och dina skor, du kommer att ha glädje av dem under lång tid framöver. Du kan hitta information om skogsvårdsguider, produkter och beställa dem hos oss på Skopunkten. Om du vill ha tips och råd om hur du bäst sköter dina skor och vilka produkter du ska köpa hjälper vi dig gärna i någon av våra butiker.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments