• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skorengöring

Ta hand om dina skor på bästa sätt med rätt skorengöring. Med ett smart urval av artiklar, som skoborstar, putsdukar och rengöringssprayer, är du redo att hålla dina nya skor nya under en lång tid framöver. Gör det till en vana att rengöra dina skor med jämna mellanrum!

...

Skorengöring hos Skopunkten

Se på dina skor – andra gör det! På 1950-talet fick denna slogan svenskarna att bry sig om sina skor lite extra. Det som var sant förr är sant nu. När du träffar en ny person är skorna en av de första sakerna du lägger märke till. Vi tenderar att se på varandra uppifrån och ner och skor blir viktiga i det intryck vi ger varandra. Se till att hålla dina skor rena och fräscha för att göra ett gott intryck. På den första dejten, affärsmötet och söndagsmiddagen. För oavsett hur lite du vistas i miljöer med vått underlag, smuts och slask så kommer dina skor utsättas för partiklar och stänk från omgivningen. Tänk dig en trottoar i staden under vintermånaderna. Som tur är finns det ett botemedel. Att få skorna smutsiga eller fläckiga är inget problem med skorengöringsprodukter. Ett grundkit kan bestå av följande saker.

Rengöringssten

Att använda en rengöringssten är det mest naturliga sättet att göra rent sina skor på. Med en rengöringssten borstar du varsamt dina skor utan att använda andra produkter. Det är ett perfekt första steg när du ska rengöra dina skor i mocka, canvas och nubuck, alltså material med lite grövre struktur. Köp en produkt för att se resultatet, vi är säker på att du kommer att bli tagen!

Rengöringsskum

Du kan köpa rengöringsskum i en smidig pumpflaska som har självlöddrande skum som primärt rengör alla material och är skonsam mot läder och mer känsliga material. Rengöringsskummet tar bort smuts utan att påverka materialets naturliga egenskaper och är smidig att använda och lätt att applicera med ett lätt tryck på pumpen. Ett bra komplement till ditt rengöringskit för dina skor.

Putsduk

En putsduk är en mjuk duk av hög kvalitet som är gjord för skoputsning och är anpassat för att putsa skor av olika typer. Putsduken fungerar utmärkt när du smörjer in dina skinnskor med olja eller kräm och går att tvätta i tvättmaskin.

Skorengöringskit

Skorengöringskit är ett behändigt litet kit där du hittar de viktigaste för din skorengöring och som hjälper dig hålla koll och rengöra dina skor. Ett traditionell kit innehåller en rengöringsborste i trä med kraftig borst, i flaska skumrengöring med pump och en slitstark putsduk i mikrofiber. Det är perfekt för dig som vill hålla dina skor rena och fräscha, eller som present till en skoälskare i din närhet.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments