• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Sulor

Du får ut mer av dina skor om du har ett par väl valda inläggssulor. Varma fleece- och ullinlägg, mjuka läderinlägg för ökad komfort och stödjande inlägg med stötdämpning för att skydda både fötter och knän är bara några av de saker du hittar hos oss. Beroende på sulans funktion finns de i antingen hel- eller halvsulor. Nya sulor är en liten investering som ger stor effekt.

...

Köp sulor hos Skopunkten

Du får ut mer av dina skor om du har ett par väl valda inläggssulor. Varma fleece- och ullinlägg, mjuka läderinlägg för ökad komfort och stödjande inlägg med stötdämpning för att skydda både fötter och knän är bara några av de saker du hittar. Beroende på sulans funktion finns de i antingen hel- eller halvsulor. En liten investering med stor effekt varje steg på vägen är hur man unnar sig ett par smarta, bekväma skosulor av hög kvalitet. Beroende på årstid och behov kan du alltid hitta sulor till dina skor hos oss på Skopunkten. Extra gosig värme får du om du satsar på våra sköna sulor i quiltad ull. Förutom att de värmer dina fötter under kalla vinterdagar ger de behaglig komfort och är mjuka mot foten.

Smidiga och skonsamma sulor för alla fötter

Välj en av våra populära lädersulor om du vill ha en stödjande sula som är skonsam för ditt fotvalv och dina klackar. De är utformade för att ge dig optimalt stöd och avlasta dina fötter. Det är möjligt att hålla fötterna fräscha hela dagen med skorens perforerade design. Väljer du istället en halvsula eller en ¾-sula får du specialformat stöd för hälen och/eller hålfoten. Om du vill pigga upp trötta fötter är våra mjuka halvsulor med gel det perfekta alternativet. Här hittar du också väldoftande deo-sulor och stötdämpande sulor med hålfotskudde.

Unna dig nya sulor

Som du märker kan rätt sula göra underverk för dig och dina fötter! Kolla in Skopunktens sortiment av skosulor till barn, dam och herr och unna dig själv sulorna som gör skillnad i varje steg. Du klickar smidigt hem dem online eller besöker oss i någon av våra fysiska butiker.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments