• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Alley Comfort

Med skor från Alley Comfort är du alltid bekväm, både rent bokstavligt och i din stil. Med detta märke vill vi erbjuda skor med stor variation i sina uttryck men med den gemensamma nämnaren att de ger dig en komfort utöver det vanliga.

...

Skor från Alley Comfort

Alla skor i Alley Comfort-sortimentet har nämligen extra vaddering i innersulan som anpassar sig efter din fot i varje steg och en yttersula i så lätt material som möjligt för att du ska känna dig fri och smidig hela dagen. Här hittar du helt enkelt fina skor som också är extra skonsamma och sköna att gå i. Och eftersom smaken är olika så hittar du massor av snygga modeller med detaljer och i färger som gör att alla kan hitta sina favoriter och samtidigt gå en bekväm dag till mötes, bokstavligt talat.

Bekväma skor för alla smaker

Botanisera bland säsongens fräschaste sneakers, snygga lågskor som passar till alla tillfällen, festfina pumps med skön passform, trendiga boots som lyfter din stil, somriga sandaletter med fina detaljer och mycket mer. Alla med samma höga komfort och supersköna känsla för foten. Alla skor i sortimentet från Alley Comfort är skapade med vår egenframtagna sula som blir personlig för varje sko eftersom det är dina fötter som formar dem så att de får anpassat stöd och unik komfort varje gång du sätter ner foten. Skorna på den sidan finns i alla tänkbara varianter, från vardagens favoriter som du kan bära på promenaden eller på arbetet till dressade och festfina skor som garanterat gör utekvällen eller festen både snyggare och skönare, oavsett om du svänger loss på dansgolvet eller går och står en lång kväll. För så är det ju för de flesta av oss – vi vill vara snyggt klädda när det är fest eller kalas, men inte till priset av skoskav eller risken att vricka foten.

Skor med komfort och stil

Utseende och funktion går hand i hand när du väljer ett par skor från Alley Comfort, så du behöver inte välja det ena framför det andra. Så varsågod att välja och vraka bland mängder av snygga, bekväma och uppdaterade skor som passar det mesta i din garderob och som du kommer att vilja bära varje dag. Du klickar smidigt hem dina nya Alley Comfort online när du valt dina favoriter här på sidan. Eller så är du varmt välkommen in till någon av våra många Skopunkten-butiker så hjälper vi dig rätt.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments