• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Clou Comfort

Clou Comfort erbjuder skor i stor variation med en väl genomtänkt kombination av komfort, funktion och klassiskt mode. Kollektionen designas på huvudkontoret i Varberg med funktionalitet som ledstjärna. Alla skor har en innersula som anpassar sig efter din fot, vilket ger en unik bekvämlighet. Med sitt förmånliga pris, mjuka material och extra komfort blir Clou Comfort dina fötters perfekta val alla dagar.

...

Skor från Clou Comfort

Alla skor i Clou Comfort-sortimentet har en unik kombination av komfort, funktion och klassiskt mode. Alla skor har extra vaddering i innersulan som anpassar sig efter just din fot i varje steg och en yttersula i så lätt material som möjligt för att du ska känna dig fri och smidig hela dagen. Här hittar du helt enkelt fina skor som också är väldigt skonsamma och sköna att gå i. Eftersom smaken är olika så hittar du massor av olika snygga modeller med detaljer och färger som gör att alla kan hitta sina favoriter och samtidigt få en bekväm sko.

Bekväma skor för alla smaker

Alla skor i sortimentet från Clou Comfort är skapade med vår egenframtagna sula som blir personlig för varje sko, eftersom det är dina fötter som formar dem så att de får anpassat stöd och unik komfort varje gång du sätter ner foten. Skorna finns i alla tänkbara varianter, från vardagens favoriter som du kan bära på promenaden eller på arbetet till dressade och festfina skor som garanterat gör utekvällen eller festen både snyggare och skönare. För så är det ju för de flesta av oss – vi vill vara snyggt klädda när det är fest eller kalas, men inte till priset av skoskav eller risken att vricka foten. Förutom Clou Comfort har vi även vårt andra egendesignade varumärke Clou där du hittar stilsäkra favoriter för hela din look till ett bra pris.

Skor med stil och komfort

Utseende och funktion går hand i hand när du väljer ett par skor från Clou Comfort, så du behöver inte välja det ena framför det andra. Så varsågod att välja och vraka bland mängder av snygga, bekväma och uppdaterade skor som passar det mesta i din garderob. Du klickar smidigt hem dina nya Clou Comfort online när du valt dina favoriter här på sidan. Eller så är du varmt välkommen in till någon av våra många Skopunkten-butiker så hjälper vi dig rätt.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments