• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Zoey

Hos vårt egendesignade varumärke Zoey hittar du ett brett utbud av barnskor. De är prisvärda, oavsett vilken modell som du är i behov av. Upptäck till exempel våra många sandaler som passar utmärkt en varm sommardag, eller våra vinterskor som håller fötterna torra och varma under höst-och vintersäsongen. Missa inte heller våra lekvänliga sneakers med hög komfort, som passar för spännande och roliga äventyr!

...

Skor från Zoey

Vårt eget varumärke Zoey är ett bra exempel på när det kommer till att kombinera god kvalitet och låga priser. Här hittar du sköna barnskor med god passform och bra grepp i varje steg, oavsett säsong och tillfälle. Zoey har en design som är lekfull, färgglad, och har många fina detaljer. Hos oss kan du även att hitta skor med glitter på, om du är på jakt efter det där lilla extra!

Rätt skor för varje säsong

Med Zoey hittar du barnskor för varje säsong. Till exempel ett par rejäla vinterskor med bra grepp och varmfodring inför aktiva dagar i pulkabacken, men som också fungerar fint till vardags. För den mer avslappnade sommarlooken har vi ett stort utbud av sandaler i härliga färger och modeller med hög komfort. Med vårt breda sortiment kan du alltså hitta skor för varje tillfälle oavsett väder, vind och temperatur. Varför inte ett par söta ballerinaskor som fungerar till både byxor och klänning en torr och solig dag? Eller gummistövlar som håller tätt ifall regnet faller ner.

Prisvärda skor med stil

Vår idé med Zoey är att du alltid ska kunna komma till oss för att hitta färgsprakande och lekfulla skor för varje unikt tillfälle. Vare sig det är så att du söker ett par skor till festliga tillfällen, så som kalas eller andra partyn, så ska du även kunna hitta skor som fungerar i vardagen. Det primära är att våra skor kan bära dig, ge dig en härlig komfort och bra passform i varje steg du tar. Att skorna helt enkelt kan fungera som promenadsko till och från skolan, samtidigt som de kan bidra med bra grepp i klätterställningen på lekplatsen, är det som räknas. Vi på Skopunkten är övertygade om att du kommer att hitta många skomodeller som du gillar, och upptäcka mångfalden av varianter som finns i vårt sortiment! Vi erbjuder alltid 3 skor betala för 2, där du får det billigaste paret på köpet, eller att du köper 2 par skor, och får billigaste paret för halva priset. Välkommen in till din närmsta Skopunkten-butik så hjälper vi dig med tips och råd. Eller om du hellre vill hitta dina favoriter online, så kan du enkelt klicka hem ditt nästa par redan nu!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments