• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Barnboots

Hos oss hittar du olika boots till olika tillfällen. Beroende på olika aktiviteter, årstider, åldrar och smaker gör att barnboots kan se ut och fungera på olika sätt. Men för oss är det viktigt att alla barn ska trivas och känna sig coola och bekväma i sina skor, oavsett vad som står på dagens schema. Det du alltid kan förvänta dig när du köper barnboots hos oss är kvalitet, passform och härligt coola detaljer. Resten är upp till dig och ditt barn! Välkommen att handla nya boots online på skopunkten.se till ditt barn.

...

Shoppa barnboots för äventyr och stil

Det viktigaste för barn är att leka. Barn förvandlar snabbt och kreativt det som inte är tänkt att vara en lekaktivitet till ett tillfälle att leka. Alla vet vad som händer när ett barn ombeds stå eller sitta och vänta på sin tur eller ombeds ställa sig i en kö. De börjar leka på ett eller annat sätt. Även om de flesta småbarnsföräldrar inte alltid håller med, finns det något underbart med detta lekfulla beteende. På Skopunkten vill vi uppmuntra lek och rörelse genom att erbjuda bra barnskor. Och under höst och vinter är boots ett tåligt och bra val när barnen ska vara ute. Hos Skopunkten kan du hitta barnboots med klassiska färger som svart och brun men också många andra färger.

Vilka barnboots är bäst för årstiden?

Olika väderförhållanden ställer olika krav på barns skor. Det första du bör investera i är ett par vattentäta boots som barnen kan ha på sig på äventyr. Det är viktigt att barnens fötter är torra så att de kan ha roligt. En grov sula med halkfritt mönster gör det mindre sannolikt att någon halkar. Materialet i barnens höstboots ska klara av grov hantering och hård användning, samt påfrestningar som att skrapa grenar och skrapa marken. Varmfodrade boots behövs för en dag i pulkabacken eller en utflykt med vänner i kylan. När man är barn och ser fram emot en rolig vinterdag är det smärtsamt att frysa fötterna. Se också vårt sortiment av våra klassiska chelseaboots?Du hittar modeller för alla åldrar i vårt sortiment, från de yngsta som ska ge sig ut på sitt första äventyr till de äldre barnen som är måna om stil och mode.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments