• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Boots och kängor för barn

Boots och kängor för barn är väldigt mångsidiga och användbara modeller och typer av skor som passar hela året, med undantag från de allra varmaste sommardagarna. En vattentät känga är perfekt för regnigt väder och varmfodrade boots på grov sula är det bästa alternativet för att stänga ute kylan och hålla värmen. Varje steg räknas så välj mellan smarta chelseaboots, kängor eller bikerboots som är anpassade för barnens alla lekfulla vardagsaktiviteter.

...

Boots och kängor till barn

Det mest uppenbara alternativet för kalla vinterdagar är ett par boots eller kängor med ett varmt foder, slitstarkt material och en robust, mönstrad sula som ger bra grepp på både snö och våta ytor. Barn kan leka länge i pulkor och trädgårdar när det snöar och fryser, men roliga aktiviteter och kul med kompisar brukar övertrumfa kylan och utmattningen. Det är viktigt att barnen har det bekvämt och att dem inte fryser om fötterna. För barn som gillar att vara ute länge året runt är det viktigt att deras stövlar håller dem varma, håller fötterna torra och sitter bra på foten, eftersom det är vad de gillar att göra. I vårt sortiment hittar du massor av alternativ i alla prisklasser, så att vädret aldrig behöver hindra dig från att njuta av lek och äventyr! Varför inte ett par klassiska chelseaboots?

Förskola, en självklart plats för boots och kängor

När det gäller skola och förskola är boots och kängor ett bra alternativ eftersom de är lite kraftigare, stabilare och mer hållbara än enklare, tunnare skor. Detta gäller förstås även övergångsperioderna vår och höst då vädret kan skifta och vissa dagar kräver lite robustare skor, medan nästa kan vara sprängfylld av sol och värme. Se till att de funktioner som du tycker är viktigast finns med och låt sedan ditt barn välja färg eller modell för att göra sina nya boots till en favorit som är bekväma, väderbeständiga och tilltalande för barnet. Du kan hitta vårt breda sortiment online och handla dina barns nya boots med några få klick.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments