• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Kängor för barn

Här har vi samlat alla våra kängor för barn så att du på ett enkelt sätt ska hitta det du söker gällande kängor för barn. Barnkängor är en av våra mest populära kategorier, som blivit mer och mer populära med åren. Kängor är superanvändbara för både små och stora barn och kan i olika varianter användas i stort sett året runt. Skorna är både snygga, slitstarka och tål tuffa tag oavsett väder och aktivitet.

...

Shoppa barnkängor välj bland snygga, slitstarka och sköna modeller

Det som kännetecknar kängor av alla sorter är det höga skaftet som ger skön stadga och stabilitet. Många av våra barnkängor har stängning som ger extra bra passform runt skaftet. På våren, sommardagar som inte är supervarma och i början av hösten är tunnfodrade kängor och höga sneakers ett bra komplement till stövlar och andra lättare skor. Kolla in våra snygga modeller från exempelvis varumärkena Lejon eller Zoey, vi är säker på att du kommer att hitta snygga barnkängor hos oss!

Barnkängor avsedda för regn, snö, kyla och mörker

Regn behöver inte betyda att du måste bära gummistövlar, eftersom många av våra stövlar är vattentäta, vilket gör dem både flexibla vid lek och garanterat håller dina fötter torra. Många av våra barnkängor har reflekterande detaljer som gör det säkrare att leka ute på dagen när mörkret fortfarande faller och det roliga är över. Bland våra barnkängor finns det även mer klassiska snöskor som alltid är rätt, både till skolan och festen, i helt svart med grova sulor eller andra enfärgade modeller. Det finns många varmfodrade kängor för barn på den här sidan. När vädret är kallt, snöigt och slaskigt är det viktigast att ha rätt skor för att skolgången, de långa timmarna på pulkabacken och de vintriga utflykterna ska bli lyckade och roliga. Barnen har inte roligt på grund av sina kalla fötter. När fötterna är varma och torra tenderar man att leka bättre och hålla sig på gott humör under en längre period.

...
60 dagars öppet köp
2-4 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments