• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummistövlar till dina barn

När det gäller dåligt väder är gummistövlar det bästa valet. Särskilt för barn är gummistövlar ett självklart val, eftersom det alltid verkar roligare att leka i pölar och leriga diken i gummistövlar. Hos oss hittar du alltid helt PVC-fria och vattentäta gummistövlar i vårt breda sortiment. Varmfodrade gummistövlar finns för barn med bra grepp på våta och snöiga ytor.

...

Handla barngummistövlar för lek, värme och stil

Ett par gummistövlar är det bästa alternativet under tidig vår och höst. Ett par extra strumpor eller ett par extra sulor är en bra idé om ditt barns fötter är lite kalla. Och som alla vi nordbor vet är inte heller juni, juli och augusti solsäkra månader! Om vädergudarna inte har vett att anpassa lågtrycken till din familjs semesterplaner är sommaräventyren roligare med ett par gummistövlar packade för resor eller camping.

Gummistövlar i olika färger och stilar till barn 

Hos oss kan du hitta mängder av olika gummistövlar till barn i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis svarta gummistövlar. Dessutom erbjuder vi gummistövlar i andra färger som exempelvis grön, lila samt blå. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av gummistövlar till barn och utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par gummistövlar som passar just dig.

Gummistövlar är en modefavorit

Gummistövlar för barn ska vara både snygga och vattentäta för att de ska vilja ha dem på sig. I vårt sortiment finns gummistövlar i regnbågens alla färger, coola mönster, vackra mönster och tryck med figurer från barnens favoritfilmer. Gummistövlarna har gått från att vara ett nödvändigt ont som barn tvingades bära på våta dagar till att bli en modefavorit bland barn. Skulle det inte vara bra att se det från den ljusa sidan? Dåligt väder är inget problem eftersom det finns gott om bra gummistövlar.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments