• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Barnstövlar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av stövlar för barn. Här hittar du allt ifrån klassiska dressade barnstövlar till modeller som är mer sportiga. Vi kan erbjuda ett stort sortiment med prisvärda vattentäta barnstövlar som är testade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat med snö, kyla, regn och slask.

...

Stövlar för barn

En barngarderob utan stövlar är ingen bra idé på våra breddgrader. Om det finns barn i familjen behöver de barnstövlar. Om det finns en sak som föräldrar vet om barn är det att vädret sällan stoppar dem om de är lekfulla. Det verkar snarare tvärtom. Ju regnigare och slaskigare det är, desto roligare är det att leka i snön. Och vem vill stoppa ett leksuget barn?  Som förälder vill du inte vara den där tråkiga personen som blir upprörd när vädret är ruggigt eller när det finns en vattenpöl.

När använder barn stövlar?

Om vi börjar med de mest användbara barnstövlarna, gummistövlarna, behöver de inte motiveras ytterligare. De är vattentäta, det är vad de är. De är lätta att ta på och av. När det är blött fungerar de under större delen av året. De finns i många olika varianter. Miljontals barn har räddats från blöta fötter och lekar som förstörts av regn och snö tack vare de vadhöga, öppna skaft och lättskötta klassikerna. I vårt stora sortiment av stövlar för barn hittar du också varmfodrade vintermodeller med rejäl sula och dressade stövlar som passar till både  kompishänget och kalaset.

Barnstövlar i olika färger och stilar

Hos Skopunkten kan du hitta olika barnstövlar i olika färger och stilar. Du hittar de man skulle definiera som den mer klassiska färgen till barnstövlar - svarta barnstövlar. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av stövlar och utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par barnstövlar som passar just ditt barn.

Enkelt att shoppa barnstövlar

Det är inte alltid roligt att vandra runt på stan och prova kängor i olika butiker. Särskilt om de är små. Det är skönt att kunna sitta i soffan med telefonen eller datorn och en kopp kaffe och kunna välja och vraka bland barnstövlarna på Skopunkten online. Hela Skopunktens sortimentet hittar du här. Välj fritt och betala i en och samma kassa, sedan är det bara att slappna av och invänta postförsändelsen med barnens stövlar. Låt barnen hjälpa till att välja färg eller mönster.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments