• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterboots för barn

Eftersom barn älskar att vara ute och leka i alla väder, är det viktigaste tipset att alltid välja varma fodrade vinterstövlar till dina barn. Visst kan det vara plusgrader även under december, januari och februari, men efter ett tag ute brukar det ändå kunna bli kyligt om fötterna och då är det viktigt att ha ett par bra och varma vinterboots till ditt barn.

...

Vinterboots till barn

På Skopunkten hittar du rätt vinterboots för barn. Oavsett om dina barn behöver varmfodrade stövlar för skoldagen eller förskolan, eller robusta vinterskor för långa, lugna dagar i backen, kan du hitta det hos oss. Du måste vara redo för kyla och snö. Det är inte roligt att vara kall eller blöt för att du inte har tid att uppdatera din skogsgarderob för en köldknäpp. Om det är något vi vet med säkerhet så är det att det kommer att bli vinter varje år. Alla skor du hittar på den här sidan är varmfodrade, det kan vara bra att veta.

Vinterboots för alla väder och tillfällen

Det är en bra idé att investera i minst ett par olika modeller av vinterskor till dina barn när dagarna blir kortare och vädret svalare. Våra klassiska, varmfodrade chelsea boots är populära bland skolelever på grund av sin enkla design och bekväma sulor. Den finns med en sula i ett stycke som vanligtvis passar de mindre barnen, och med en robust, bred klack och spårmönster för de äldre barnen. Den är lämplig för skolan och rasterna samt för sällskapet på helgen. För snöslaskiga dagar kan det vara en bra idé att lägga till ett vattentätt membran till det varma fodret för att hålla vattnet ute. Vårt eget märke Lejon har snygga varmfodrade stövlar med konstpäls runt skaftet som är vattentäta och klarar vardagen med både stil och komfort.

Köp dina vinterboots online eller i butik

Här på Skopunkten hittar du vinterns barnkängor, och du kan enkelt och lätt klicka hem ditt barns nya vinterkängor online i lugn och ro. Kolla in våra vinterkängor för fler alternativ för olika typer av vinteraktiviteter. Du är välkommen att besöka någon av våra många butiker runt om i landet för att få råd om vilka vinterkängor som passar bäst för dig och dina barn. Det är dags att vinterförbättra din skogsgarderob med nya stövlar.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments