• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterskor för barn

Här har vi samlat hela vårt stora sortiment av varma, torra och slitstarka vinterskor för barn som vinterboots, vinterkängor och vinterstövlar för säsongens små och stora äventyr. Du kan hitta många modeller av vinterskor för barn hos Skopunkten.

...

Shoppa vinterskor till barn för årets kalla månader

Ingen gillar att ha kalla fötter, framförallt inte barn. Som vi alla vet älskar barn att leka i snö och kyla i timmar i sträck och där kommer bra vinterskor in i bilden. Alla minns vi säkert tillfällen från barndomens vinterlekar i pulkabacken eller på gården plötsligt övergått från rosenkindad leklust till snörvlig frossa för att fötterna har blivit blöta eller kalla. I värsta fall både och. Skopunkten har ett brett sortiment av vinterskor för barn som är roliga och bekväma att ha på sig under vintern. Från vattentäta och varmfodrade kängor och vinterpreppade sneakers till grövre boots och höga stövlar. Gärna med en rejäl sula med mönster för bästa grepp på alla vintriga underlag.

Barnens vinterskor med komfort och prestanda

Under årens lopp har vi utvecklat våra egna varumärken och handplockat favoriter från andra varumärken. För att se till att våra vinterskor för barn uppfyller våra egna höga krav på komfort och prestanda och din önskan om bra, prisvärda vinterskor för alla tillfällen. Det är inte vädret som spelar roll utan skorna. Det lönar sig att vara uppmärksam på detaljerna när det gäller vinterskor. Vilken knäppning är bäst för ditt barn? Om du vill undvika att snö och slask kommer in i skaftet är det bättre att använda en stabil snörning eller dragsko för att täta det.

Vinterskor som fixar både pulkabacken som förskolan/skolan

För att barnens vinterskor ska kunna överleva väder och vind krävs hållbara material, lite grövre sulor och andra faktorer. Barnens vinterskor bör kunna klara av en mängd olika aktiviteter, från vardaglig skola och förskola till vinterskogsutflykter på helgerna och långa sessioner med kompisar i en pulkabacke.

Vinterskor i olika färger och stilar till barn 

Skopunkten erbjuder mängder av olika vinterskor i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis bruna vinterskor samt svarta vinterskor, men du kan samtidigt hitta mer utmanande och trendiga färger som exempelvis gula vinterskor. Förutom olika färger har vi även olika typer av stilar på vinterskor i vårt sortiment. Titta in vårt breda sortiment för att hitta ett par som passar just din stil.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments