• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterstövlar för barn

Vi alla vet att det skandinaviska vintervädret är mycket varierande. Vilka vinterstövlar till barnen behöver du för vintervädret där du bor?  Utanför dörren kan det vara allt från blåst och regn till slask och en riktig snöstorm. Hos Skopunkten hittar du ett brett utbud av vinterstövlar för barn så att de alltid är redo för det nästa äventyret.

...

Vinterstövlar till barn

Om vi börjar leta efter smarta val för milt och vått väder finns det några som vi tycker passar bra och är lämpliga för just det vädret. Yngre barn som gillar att leka och "slappa" i alla väder kommer att gynnas av en varmfodrad gummistövel. De får det garanterade vattentäta skyddet från en gummistövel mot våt och slask, samt ett varmt foder som håller fötterna varma. De flesta av våra varmfodrade gummistövlar har också reflexdetaljer som ökar synligheten under de mörkare månaderna. I slask och snö blir greppet dessutom säkrare med en grov räfflad sula.

Vinterväder med minusgrader? Då är vinterstövlar för barn en självklarhet

Det är dags att gå upp en nivå och investera i en robust känga med skydd mot snö, kyla och vått väder när det är ett mer klassiskt vinterväder med snö och minusgrader. Här hos oss på Skopunkten hittar du ett brett utbud av varmfodrade kängor med både snörning och kardborreknäppning som enkelt justeras för bästa passform och som håller skaftet tätt mot snö som annars lätt tar sig in och som lätt smälter in i skon. Det är ett utmärkt val för långa dagar i pulkabacken och vinterliga utflykter i skogen.

Varma vinterstövlar till lite större barn

För äldre barn som vill hålla fötterna varma och är noga med vad de har på sig finns det snygga mellanstora barnkängor med tunnare varmfoder och en rad olika coola detaljer. När den mest avancerade leken har ersatts av lugnare häng som inte kräver lika mycket funktionella detaljer av dina barns vinterstövlar är det ett perfekt val.

Vinterstövlar till barn från en rad olika varumärken

Lejon och Zoey är populära märken i vårt sortiment av vinterkängor för barn. Allt för att du lätt ska kunna hitta något som passar. Barn är precis som vintervädret, väldigt olika. När snön faller med temperaturen, vilka aktiviteter är mest populära? När det är dags att ladda ditt barns skohylla med vinterstövlar är det viktigaste att hålla fötterna i gott humör. Vi vill att du ska hitta vinterstövlar som passar dig. Det är bara att beställa här hos oss på Skopunkten och välja hur du vill att din leverans ska vara.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments