• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Boots och kängor för herr

Här hittar du herrboots och herrkängor för alla sammanhang. Vi har ett stort sortiment av snygga modeller, så att du enkelt kan hitta något som passar dig och din unika stil. Du hittar alltid ett uppdaterat säsongsutbud av moderiktiga, klassiska och funktionella boots och kängor för herr, som passar ypperligt både på våren som på hösten.

...

Shoppa herrboots och - kängor för alla tillfällen

När tygskorna och luftiga sneakers inte längre räcker till för att hålla höstens kyla borta, så är det givna valet ett par boots och kängor. De kommer i alla möjliga modeller där material, form och stil varierar, men som gör det enkelt att matcha med det du har i din klädgarderob. För varje personlig smak och unika tillfälle finns det boots och kängor. Vi har allt från tidlösa klassiker som boots till mer uppdaterade säsongnyheter med färg och uttryck som är aktuella just nu. När tidig höst är kommen är det lämpligt att ladda upp din skogarderob med lätta och ofodrade boots och kängor som står sig bra med den aktuella temperaturen. Kanske ett par stilrena kängor i mocka eller skinn, i sällskap med ett par klassiska chelseaboots? Två storfavoriter som alltid funkar, både till vardags och till helgens festligheter!

Boots och kängor för herr, både snygga och värmande

När de sista löven blåst av träden och vintern närmar sig är det sedan läge att införskaffa boots och kängor med lite högre resistens mot snö, is och köld. Vi har många snygga och värmande modeller i kategorin varmfodrade boots och kängor för herr. När du traskar mot jobbet eller har korta vistelser utomhus räcker det oftast med ett par lägre snörkängor för att hålla fötter och tår behagligt tempererade, även när vinterkylan slår till. Men ska du behålla både värme, bekvämlighet och stil för vinterns alla aktiviteter utomhus, och klara av vinterns intåg, så gör du bäst i att investera i ett par robusta boots eller kängor som står emot både väta, snö och kyla. Vi rekommenderar då att ha en grov och taggig sula som ger ett säkert grepp på halkigt underlag. Vill du fortsätta bära snörkängor in i vinterperioden är det bara att välja ett par med lite högre skaft med snörning som sluter tätt. Snörning hjälper att hålla väta och snö borta och skapar en bra övergång mellan byxa och kängskaft när kylan smyger på. För att skapa en mer stilren look under vintermånaderna är alltid varmfodrade chelseaboots ett säkert kort, eller andra dressade varmfodrade boots med diskret stängning. Fungerar utmärkt till alla outfits och passar både till kontoret och helgens bravader.

När du ska uppdatera dina herrskor är det alltid en bra idé att kolla in vårt ständigt uppdaterade utbud av boots och kängor för herr. Oavsett om dina vardagar består av korta promenader mellan buss, bil och arbete, eller långa dagar utomhus i skogen eller vandringsleden, så har vi skorna för dig. Du har säkerligen olika behov för olika dagar och aktiviteter, så vår rekommendation är att täcka in alla möjligheter för en stilren och komfortabel höst-och vinter utomhus.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments