• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Sneakers för herr

I dag finns det en mängd olika sneakers för män, från bekväma vardagliga modeller för arbete och lek, till klädsamma sneakers som passar för middag med vänner eller svärföräldrar samt supercleana modeller som du med lite fingertoppskänsla till och med kan matcha snyggt till kostymen.

...

Shoppa herrsneakers till alla tillfällen

Minns du tiden före herrsneakers? Nej, inte vi heller. Men det måste ha varit en betydligt obekvämare och mer begränsad tid för män som ville klä sig avslappnat och snyggt, med optimal komfort. Tack och lov behöver vi som älskar sneakers för herr aldrig mer bära något annat om vi inte önskar. Varför har då sneakers blivit skon som erövrat världen och idag syns på alla från sportstjärnor och hollywoodskådisar till rockers och fashionistas? Vi tror att det handlar om de oändliga möjligheterna att utveckla, variera och kombinera sneakers.

Minns du den tiden då män inte bar sneakers? Det gör inte vi heller. Det måste ha varit obekvämt och begränsat för män som ville klä sig avslappnat och snyggt på den tiden. Tack och lov behöver de män som älskar sneakers aldrig mer bära något annat om så önskas. Sneakers har blivit skon som erövrat världen och ses nu på alla från sportstjärnor och Hollywoodskådespelare till rockare och modeskapare. Vi tror att anledningen är de oändliga möjligheterna att utveckla, variera och kombinera sneakers med sina kläder.

Herrsneakers utveckling från slutet av 1800-talet till idag

I slutet av 1800-talet började Wait Webster experimentera med att utveckla en sko som kunde användas för mer rörliga aktiviteter. De första modellerna bestod av en tunn gummisula och en slimmad ovandel i något av de material som fanns att tillgå. Och det handlade inte direkt om stötdämpande lättviktssulor och ventilerande mesh. Genom idrottsstjärnor inom tennis, basket och andra populära sporter blev sneakern mycket populär och från 1970-talet och framåt blev olika sneakermodeller och märken viktiga markörer för musikstilar och inom skate-kulturen. Sneakern hade äntligen erövrat de sista bastionerna när de stora modemärkena började skapa egna modeller och sneakers för kostymen kändes plötsligt spritt språngande och djärva runt millennieskiftet.

Hitta det du söker bland våra sneakers till herrar

Idag är det väldigt svårt eller till och med omöjligt att föreställa sig ett samhälle i vilken stad i världen som helst utan det casualmode som sneakerns genombrott lade grunden för. Sneakers är numera mångas första val när det gäller skor. Och under yrkeslivet är det numera få tjänster där du inte kommer undan med ett par snygga herrsneakers till din outfit. Många trender kommer och går men sneakern består. Skon kan variera i uttryck och detaljer över tid och mellan säsonger, men det finns alltid plats för några väl utvalda modeller i en uppdaterad herrgarderob. Oavsett om du föredrar dina sneakers stilrena och tidlösa, med uppdaterade funktioner och hi-techlösningar eller väljer modell efter behov och årstid kommer du hitta det du söker i vårt stora utbud av sneakers för herr; höga sneakers, låga sneakers, chunky sneakers, canvas eller slip on. 

Herrsneakers i olika färger och stilar

Skopunkten erbjuder mängder av olika herrsneakers i olika färger och stilar. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis vita, svarta, blåa, gråa, gröna, bruna, beigea herrsneakers. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av herrsneakers och utseenden. Kika runt här på Skopunkten för att hitta några sneakers som passar din stil. Vi är säkra på att du kommer att hitta några herrskor som passar dig och din stil!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments