• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Höga sneakers för herr

Här finns snygga modeller av höga sneakers för män. De som älskar sneakers och vill komplettera sin skogarderob med höga sneakers har en skattkammare av alternativ här hos Skopunkten.se. Det är perfekt att bära höga sneakers på hösten och våren när du ska välja mellan vinterkängor och lättare sommarskor.

...

Handla höga herrsneakers

Här hittar du alla höga sneakers för herrar hos oss på Skopunkten. Just höga herrsneakers kan du få i massor av snygga utföranden. Från klassiska, sportiga modeller som helt enkelt är ett par låga sneakers med lite högre skaft. Men här hittar du dessutom höga sneakers i gränslandet mellan känga och sneakers. Det innebär att alltifrån sulan till ovandelens material och design skiljer sig åt.

Höga sneakers - ett självklart val

Höga sneakers är idag en självklar del av det sportiga modet över hela världen och syns idag på fötter på kändisar samt hos vanligt folk över hela världen. Sneakermodet har etablerat sig över hela världen och tagit över som den vanliga stilen för vardagen. Allt började dock som en innovation inom basketen. Redan vid förra sekelskiftet, när basket var en ung sport, togs de första basketkängorna fram med högre skaft för att ge stöd och stabilitet i de snabba vändningarna på planen. Sedan har nya modeller utvecklats genom årtiondena och under de senaste decennierna har stora basketstjärnor i samarbete med de största sportmärkena tagit fram egna modeller som gjort braksuccé långt utanför basketplanen. Som så mycket annat har alltså även höga sneakers tagit steget från sportens värld till catwalken och ut på stan som en självklar del i gatubilden. Idag har i princip alla skovarumärken sina egna modeller av högs sneakers och inget tyder på att trenden kommer att avta.

Höga herrsneakers i olika färger och stilar

Hos oss kan du hitta mängder av olika höga herrsneakers i olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis vita och svarta herrsneakers. Förutom olika färger har vi även olika typer av höga herrsneakers och utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par sneakers som passar just dig.

Vilka hi-top sneakers väljer du?

I vårt utbud av höga sneakers (eller som de också kallas - hi-tops) hittar du ett stort utbud att välja ifrån. Vi är övertygade om att du kommer att hitta ett par som passar just dig. Botanisera bland superkomfortabla modeller med snygga detaljer från våra olika varumärken. Vad du än är ute efter så tror vi att du kommer hitta dina nya höga sneakers hos oss. Shoppa säkert och tryggt online och se fram emot en härlig säsong med dina nya favoriter.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments