• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Finskor för herr

Här hittar du hela vårt sortiment av finskor för män som vill hålla sin skogarderob uppdaterad för alla slags tillfällen där klädkoden är av lite mer uppstyrd karaktär. Varje man bör ha minst ett par klassiska finskor i sin garderob för att med enkla medel kunna växla upp sin look vid olika tillfällen.

...

Shoppa finskor till herr för dressade tillfällen

Letar du efter herrskor som du kan ha på dig vid mer klädsamma tillfällen? Då är du varmt välkommen hit! Finskor för herrar är lämpliga för formella tillfällen där du förväntas klä dig enligt värdets eller sammanhangets förväntningar. Tänk bröllop, en viss typ av middagssällskap eller kanske en finare fest. Här tänker vi alltså på en kostym eller åtminstone en dressad look med kavaj och byxor och som valts med omsorg. En Oxford-sko signalerar klassisk stil med en traditionell touch, medan en Derby-sko passar både till en kostym och till en mer nedklädd klädsel.

Finskor för herr - med tanke bakom skovalet

Finskor är perfekt att ha vid en lite ambitiösare after work eller restaurangbesök. Här går det alldeles utmärkt att matcha ett par stilrena sneakers, loafers eller en clean snörskor med ett par schyssta jeans eller chinos och en pikétröja eller skjorta. Det är också smart att välja dina skor med omsorg när det gäller ditt arbete (beroende på din titel och kulturen på din arbetsplats, såklart). Dina skor signalerar de värden som du vill sända ut och du vill inte framstå som en slacker på kontoret bara för att du inte har kundkontakter eller viktiga möten inplanerade just den dagen. Att försöka se proper ut och ha en genomtänkt stil på jobbet ger ett seriöst intryck och du visar att du respekterar dina kolleger och vill hålla stilen även inför dem. Det här gäller i första hand i olika tjänste- och kontorssammanhang, men oavsett var du tillbringar dina arbetsdagar är vårt tips att lägga lite tid och tanke bakom skovalet. Finskor eller inte.

Finskor i olika stilar och färger till herrar

Skopunkten erbjuder mängder av olika finskor i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis svarta finskor. Titta in hela vårt breda sortiment för att hitta ett par finskor som passar din stil.

Vad är egentligen finskor?

Som med så mycket annat i livet är finskor inget som är konstant utan varierar efter hur ens vanliga outfit ser ut och vem man är. För någon är ett par bruna mockaskor med en bekväm sula en finsko, för någon annan krävs det klassiska svarta lackskor från ett välkänt skomärke för att räknas som en finsko, medan några andra anser något annat. På Skopunkten ska du alltid kunna hitta de rätta fina herrskorna och vi hoppas att du snart kan snöra på dig dina nya favoriter till festen eller firandet och känna hur din stil lyfter några steg högre. Du kan hitta klassiska finskor, säsongnyheter och finskor till fyndpris på den här sidan. Du har möjlighet att handla online eller i en butik hos oss på Skopunkten.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments