• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Lågskor för herr

Lågskor för herrar finns i många olika varianter, färger och siluetter beroende på vad och passar för alla stilar. Lågskor finns i varianter på allt från dressade snörskor som lyfter din stil till både jobbet och festen till mer avslappnade snygga sneakers eller somriga tygskor. Man kan kort sagt säga att få skotyper matchar lågskon när det kommer till mångsidighet och användningsområden.

...

Lågskor för herr

Lågskor som snörskor eller loafers är ett par skor som är klädsamma och eleganta. Någon gång inom en inte alltför avlägsen framtid kommer en man att börja längta efter något lite mer uppklätt, även om han fortfarande är bekväm och avslappnad. En födelsedagsfest, ett bröllop eller en bättre middag är vad det kan vara. Det kommer inte att fungera om du glider in i ett par slitna basketkängor eller sneakers. Beroende på dresscode för tillfället kan du säkra din outfit genom att börja med ett par klassiska snörskor i läder med korta snören. De flesta modellerna kan bäras till jeans och chinos samt till en elegant kostym, och det finns många olika modeller att välja mellan. För en lite mer avslappnad klädkod fungerar ett par loafers utmärkt, och när det gäller mer informella tillfällen - tänk företagsfest, middag med vänner eller en fest som är lite mer avslappnad - kan du lätt välja ett par rena sneakers så länge du har en bra stil.

Lågskor för herr till vardags

Till vardagsbruk fungerar lågskor av olika slag nästan året runt, med undantag för de nordligaste delarna av landet och de allra snöigaste och kallaste veckorna på vintern. På sommaren föredrar vi modeller med lättare sulor och andningsförmåga, medan grövre modeller och sulor lämpar sig för höst, vår och mildare perioder på vintern. Enkla, enkla och snygga tygskor är lika snygga till ett par smarta shorts som till jeans. Om du inte arbetar i uniform eller på en arbetsplats med särskilda riktlinjer för klädsel och skor är det också en outfit som är bekväm även under varma vårar och sommardagar på kontoret.

Hos oss på Skopunkten kan vi garantera att du kommer hitta herrskor som uppfyller alla dina behov. Grunda med några givna favoriter av lågskor till din skogarderob som du kan plocka fram vid särskilda tillfällen och som är tidlösa nog att hålla flera säsonger. Därefter uppdaterar du med säsongens nyheter och de trender du diggar just nu. Shoppa dina nya skor online från Skopunkten!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments