• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Sneakers

Finns det något bättre sätt att göra ett uttalande än med ett par nya sneakers? Våra sneaker-kollektionerna är mångsidiga och de kan gå från avslappnade till klädsamma. Men modellen är mer än modeaccessoarer - de är också bekväma, praktiska och fungerar även bra för träning.

...

Sneakers funkar för alla

Om du bara hade en typ av sko för resten av ditt liv, vilken typ av sko skulle du välja? De ska fungera till vardags och på jobbet, på språng och när du går runt på stan. Sneakers är en skomodell som funnits länge och som bärs av mer eller mindre varenda människa. Anledningen till detta är för att det är en skomodell som är lika bekväm att gå i, som fin att titta på.

Sneakers på arbetsplatsen

Vilka skor man använder på sin arbetsplats brukar oftast avgöras av vilket arbete man har. Men sneakers fungerar lika bra på kontoret som för byggnadsarbetare eller som bekväma skor för sjukhuspersonal. För de flesta av oss är det bra att ha ett par snygga sneakers, men de ger också bra dämpning och är skonsamma för dina fötter om du står och går på hårda golv på dagarna eller gör mycket arbete på jobbet. Vår kollektion är stor och om du letar efter sneakers med speciella egenskaper kan du bara scrolla runt bland vårt breda utbud och hitta dina favoriter. Hittade du flera stycken? Inga problem, på Skopunkten kan du alltid handla tre par skor och betala för två.

Sneakers året om

Kan man ha på sig sneakers på vintern? Svaret är ja - sneakers fungerar naturligtvis bra på vinterhalvåret, åtminstone stora delar av det. Bor du dessutom i de södra delarna av landet finns det en god chans att du sällan upplever snöiga och kalla vintrar. En typisk skandinavisk vinterdag består trots allt rätt ofta av temperaturer runt nollan eller några plusgrader. Då klarar man sig i regel bra med ett par klassiska låga sneakers eller ett par slip-on.

Du kan också välja bland ett stort antal sneakers med höga skaft varmfoder och med högre och greppvänliga sulor så att du kan få ut det mesta av snö och kallt väder. Med alla olika stilar som finns tillgängliga bör du kunna hitta det perfekta paret för dina behov.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments