• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Låga sneakers

Låga sneakers är en klassiker i allas skogarderob - och har varit det under väldigt många år. Vi på Skopunkten har ett brett utbud där du kan välja mellan en rad olika material som passar under sommaren, såväl som när höstvindarna börjar dra in. Med ett par låga sneakers är du alltid rätt ute. Har du svårt att bara välja ut ett par? På Skopunkten kan du alltid köpa tre par skor, men endast betala för två.

...

Låga sneakers för hela familjen

Låga sneakers har alltid haft en hög status i våra garderober och på senare tid har de även börjat ta sig in i finrummet allt mer där man kan se kvinnor och män matcha sina kostymer med ett par låga sneakers. Även för barn har låga sneakers länge varit populära då det är lätta och snabba att ta på sig, och erbjuder komfort och den mobilitet som krävs för lek och skoj.

Vilka tillfällen passar det med låga sneakers?

När det kommer till låga sneakers finns det inget rätt eller fel när de går att använda. Tidigare ansågs de mer vara en utveckling mellan en sportsko och en vardagssko, men med tiden har vi börjat kunna se skon i alla möjliga sammanhang och till olika outfits. Fördelen med låga sneakers är att de både är snygga och komfortabla vilket gör att de, likt en kameleont, kan passa in i alla sammanhang. Allt ifrån att ha låga sneakers tillsammans med en somrig klänning, till att matcha dem tillsammans med en kostym.

Sneakers för olika årstider

Det finns låga sneakers för kvinnor, barn och män på Skopunkten. Lättare sneakers i material som håller fötterna bekväma är bättre under varma dagar. Under sommarmånaderna kan du leta efter sneakers i mesh, läder eller funktionella textilier. När temperaturen börjar leta sig neråt under höst och vinter passar det bra med låga sneakers som har ett tunt foder och en tjockare sula. Varmt fodrade sneakers med en mönstrad sula är ett bra alternativ till kängor när frosten biter. Med vårt utbud av vattentäta sneakers behöver du inte överge dina sportiga sneakers i det mest utmanande vädret.

Trendigt eller traditionellt?

Stilar och trender kommer och går, och det påverkar även våra skoval. Vi designar våra skor i vår designstudie i Varberg och håller oss hela tiden uppdaterade på trender och beteende. Detta för att ge dig ett brett utbud av låga sneakers som både ligger rätt i tiden, men vi har även modeller av mer klassiska stuk. Detta för att du personligen ska kunna hitta dina favoriter och alltid känna att du har rätt skor på dig. Oavsett jobb eller fritid, eller vår eller höst. Kom också ihåg att vi har vårt "Köp 3, betala för 2"-erbjudande. Detta för att du inte ska behöva välja bort några låga sneakers som du gillar, eller du kanske är ute och köper skor till hela familjen?

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments