• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterkängor

En del av oss älskar vintern när den bjuder på snö och kyla, och vi är mer än glada över att komma ut i friska luften för att delta i utomhusaktiviteter, snabba aktiviteter med barnen på pulkabacken eller bara en uppiggande promenad. Det är viktigt att ha rätt vinterkängor för att klara av alla typer av vinterväder. Varmfodrade kängor är förstahandsvalet när det är kallt och snöigt, och här på Skopunkten har vi ett brett utbud. Och du, vi har alltid erbjudandet: Köp 3 par skor, betala för 2!

...

Vinterkängor för hela familjen

Ta en titt på våra sportigare varianter med bekväma sulor och clean design för en avslappnad vinterlook, finns i snygga modeller från Zoey och Lejon bland annat. Att dina vinterkängor är vattentäta är en av de viktigaste funktionerna när vintervädret inte är så vackert. Du hittar massor av användbara och lekfulla barnstövlar med både ett varmt foder och ett vattentätt membran för att möta vinterns alla utmaningar. En klassisk variant som alltid funkar är vår varmfodrade och vattentäta känga/stövel från Lejon med både snörning och kardborrestängning för perfekt passform och ett skaft som är högt nog att hålla både snö och väta ute. Eller välj en fleecefodrad vattentät modell med lägre skaft för senhösten och vårvintern då temperaturen inte kräver riktigt lika värmande foder. Behöver du mest ett par funktionella kängor som klarar vardagen under korta ärenden och mellan hemmet och jobbet?

Köp vinterkängor i tid och välkomna vintern

Oavsett om du gillar att sitta inomhus och mysa eller om du är en friluftsentusiast, se till att du är förberedd för vintern. Det är viktigt att vara förberedd när du är ute i snö, slask eller kyla. Vi har vinterkängor som hjälper dig igenom vintersäsongen. Om du är en person som gillar att känna och klämma innan du köper ett par skor så är du välkommen in i din närmaste butik. Där vår kunniga och engagerade personal tar hand om dig. Ha en trevlig vinter med dina nya stövlar!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments