• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterstövlar

Du kan hitta nya vinterstövlar här på Skopunkten. Det finns mycket att välja mellan och vi har vinterstövlar för barn och kvinnor som håller kylan ute. Alla våra egna varumärken designas och kvalitetssäkras i vår skostudio i Varberg. Får vi till exempel rekommendera att ni tar en titt på våra vinterstövlar ifrån Lejon?

...

Vinsterstövlar för dam och barn

Barn har en beundransvärd förmåga att låta lusten styra, vilket är välkänt för alla föräldrar och andra människor som har umgåtts med dem. Om de vill åka pulka, hoppa i snödrivor eller utforska skogen finns det ingen anledning att stoppa dem. Det är ett bra tillfälle att investera i vinterstövlar som håller ditt barns fötter varma, annars finns risken att deras äventyr måste stannas upp på grund av frusna fötter och dalande humör. Hos oss på Skopunkten kan du hitta olika modeller av vinterstövlar som kommer att hålla dina barns fötter torra.

Barnstövlar – designade i Sverige

Prisvärda, lekvänliga och utrustade för att klara snö, kyla och slask oavsett vad som står på vinterschemat. En av våra storsäljare när det kommer till vinterstövlar är varmfodrade gummistövlar från Lejon. Det bästa av två världar när temperaturen ligger runt nollan eller på plussidan – garanterat vattentät, lagom värmande fleecefoder och högt skaft som håller slask och väta ute. Visste du att alla våra egna varumärken designas och kvalitetssäkras i vår skostudio i Varberg?

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Mer skor:DinSko
Payments