• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Höga sneakers för barn

Vi erbjuder ett komplett utbud av sneakers för barn. Extra stöd och stabilitet ges av sneakers med något högre skaft och dessa finns i vattentäta och varmfodrade modeller. Till höst och vår finns de i vattentäta och till och med varmfodrade modeller. Ladda med höga barnsneakers för alla väder!

...

Höga sneakers för barn

Sneakers funkar alla lägen och finns i hur många varianter som helst. Här hittar du hela vårt sortiment av höga sneakers som är avsedda för barn. När vi skriver höga sneakers menar vi sneakers som har ett högre skaft. Höga sneakers är inte bara snygga och sköna, de ger också extra stöttning och stabilitet och för höst och vår finns de i vattentäta och till och med varmfodrade modeller. De har helt enkelt allt vi lärt oss att älska med sneakers, bara med ytterligare en dimension. Det finns såklart även olika valmöjligheter inom kategorin höga sneakers. De kommer i olika färger, med snygga mönster, glittriga och med smarta funktioner. Precis som alla sneakers för barn funkar höga sneakers perfekt för massor av ändamål. Höga sneakers passar till skolan och på rasterna, oavsett om det klättras i klätterställningar, spelas fotboll eller hoppas hage, är höga sneakers toppen med sina flexibla sulor och omslutande skaft.

Höga barnsneakers för kallare väder

Ett par höga sneakers för barn kan göra stor skillnad när det börjar bli kallt och regnigare. Om du letar efter en övergångssko mellan sommarens tunnare skor och senhöstens och vinterns boots och kängor kan du inte gå fel med Lejons modeller. Lättare höga sneakers med tunt foder och sportiga sulor passar lika bra till våren och sommaren som till den tidiga hösten med tuffare väderförhållanden.

Höga sneakers med fina färger och smarta detaljer

För de barn som gillar färgglada sneakers och mycket fina detaljer finns det mycket att välja på från vårt märke Zoey. Zoey erbjuder olika varianter av höga sneakers för barn med allt ifrån färgade sulor till guldiga detaljer. Skorna passar lika bra till skolan som till födelsedagskalaset! Många av våra modeller har dessutom reflexdetaljer som gör att barnen syns bättre under skumma eftermiddagar eller tidiga morgnar på väg till förskola och skola. Hos Skopunkten kan du hitta olika höga sneakers till barn i alla möjliga olika färger. Hos oss finns det olika färger som exempelvis vita höga barnsneakers. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av höga sneakers till barn med olika utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par sneakers som passar just dig.

Låt barnen få vara med!

Varje barngarderob mår bra av att innehålla minst ett par höga sneakers! Låt ditt barn få välja färg och detaljer så kan du som förälder hålla koll på det mer praktiska med vilka material och funktioner som bör finnas med. Det blir en Win-win situation helt enkelt! Vi hoppas att du hittar ett par höga sneakers hos oss som passar just ditt barn. Tack för att du shoppar hos Skopunkten!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments