• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Höga sneakers för dam

Vi har ett uppdaterat sortiment av höga sneakers för kvinnor som funkar för alla tillfällen. Ett par med högre skaft ger dig en naturligt urban och avslappnad look, inspirerad av skate-kultur och basket. Ett par coola retro high-top sneakers för dam tillsammans med en kjol eller en klänning ger en fantastisk stilblandning som fungerar i de flesta konstellationer.

...

Shoppa höga damsneakers för hela året

Sneakermodet har vuxit och blivit en oerhört stor trend världen över. Och en modell som trendar lite extra är sneakern med högt skaft - De är otroligt snygga, och hjälper dig att hålla fötterna torra och varma under årstider när det är regn och rusk. På Skopunkten.se hittar du vattentäta modeller som gör att du kan bära höga sneakers även när det är som mest ruskigt, och är det vargavinter så rekommenderar vi att du levlar upp och investerar i ett par robusta kängor.

Höga damsneakers i olika färger och stilar

Hos Skopunkten kan du hitta mängder av olika höga damsneakers i alla möjliga olika färger. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som vita höga damsneakers samt svarta höga damsneakers. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av höga damsneakers och utseenden.

Mängder av valmöjligheter bland våra höga damsneakers

Det finns oerhört många spännande val när det kommer till höga damsneakers. Letar du efter en cupsole eller chunky sula? Kanske med eller utan snörning, eller möjligtvis en diskret dragkejda på sidan? Ett annat alternativ är en trendig pull-on-sneaker med luftig mesh i överdelen. Det finns nästan oändliga valmöjligheter när det gäller material, funktioner, stängning, grovhet och detaljer. Du kan aldrig ha för många sneakers, så därför passar det bra att Skopunkten erbjuder dig att mixa hur du vill till de fasta erbjudandena 3 för 2, billigaste paret på köpet. Sneakermodet är här för att stanna, så du kan vara säker på att du kommer att få mycket användning av dina nya höga sneakers om du vårdar dem väl.


...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments