• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Babyskor

De första stegen, de första  utforskningarna, de första och viljan att komma på fötter igen, om och  om igen. Våra babyskor hjälper ditt barn att bli redo för den nya värld  som öppnar sig när de kan ta sig fram på egen hand. Bra passform, lätta  att ta på, bekväma att ha på sig och förstås fina att titta på. Upptäck  och shoppa babyskor för alla små fötter!

...

Babyskor för alla typer av äventyr

Vi har babyskor med förstärkta tåhättor för ditt barn. På så sätt kan ditt barn utforska omgivningen så fritt som möjligt och du behöver inte oroa dig för att barnets skor ska slitas ut. Vårt babysortiment är fullt av lätta kängor och sneakers med höga skaft som ger bra stöd och stabilitet när de små fötterna går på äventyr. Gummistövlar är en gudagåva för småbarnsföräldrar (och barnen själva, förstås) året runt när det regnar eller lekplatsen är lerig. Du har säkert insett det, men vattenpölar har en stark magnetism som gör dem oemotståndliga för barn upp till 4 år. Låt barnen leka i sand eller vatten i ett par vattentäta gummistövlar med tillräckligt högt skaft för att vara på den säkra sidan.

Stort utbud av babyskor

Håll fötter varma och skyddade under vinterleken med vårt sortiment av stövlar och kängor. De klarar minusgrader och snö och är tillräckligt flexibla för att uppmuntra till lek och bus. På sommaren har vi luftiga sneakers och sandaler som håller fötterna svala och skyddar dem från solen. Vi hoppas att du hittar det du söker och att de nya skorna kommer att bli mycket spännande! Handla babyskor online eller besök en av våra många butiker för att få tips och råd.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments