• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Finskor för herr och barn

Vankas det fest eller någon speciell händelse och du är på jakt efter ett par finskor? Vi har det du letar efter. Finskor är kanske inte de skor som används dagligen, men det är alltid bra att ha ett, eller flera, par så att man står redo den dagen det nalkas fest. Här på Skopunkten har vi finskor för herr, men vi har det självklart även för barn. Kom ihåg att hos oss kan du köpa tre par skor och betala för två!

...

Handla finskor för herr och barn

När man använder finskor skiljer sig ifrån person till person, men även kanske vilket jobb man har och om där finns någon kutym på hur man bör klä sig. Oavsett om du känner dig mest bekväm i ett par sneakers eller om du går runt i finskor varje dag tror vi att vi kan komma överens om att det alltid är bra att ha ett par finskor redo för kommande festligheter. Brukar du inte använda finskor så ofta? Satsa då på ett par med en mer klassisk och tidlös design och du är kittad för år framöver.

Finskor designade i Varberg

Vi designar våra skor i vår Studio i Varberg där vi satsar på att göra modeller som passa oss här uppe i norr gällande design såväl som materialval. När det kommer till herrskor vill vi rekommendera dig att ta en titt på vårt märke Stepside och för kvinnor och barn känner vi extra starkt för Zoey när det kommer till finskor.

Ha ett par finskor redo inför nästa fest

Är det en nalkande student-, midsommar- och bröllopssäsong eller är du bara på jakt efter ett par finskor att ha redo i din garderob?

Nu har vi mest pratat om finskor till herrar, men hur är det med dem mindre då? Självklart har vi även finskor till barn så att de får möjlighet att klä upp sig till sin skolavslutning eller andra festligheter.

Vi hoppas att du ska hitta de finskor som du är ute efter. Har du hittat ett par finskor och kanske några andra skor här på Skopunkten men kan inte bestämma dig om vilka du ska välja? Du vet väl om att vi har vårt erbjudande: Köp tre par skor, betala för två?

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Alla skor

Alla varumärken

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments