• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Lågskor

Lågskor är en stor skofamilj som innefattar en rad olika modeller. Det är allt ifrån sneakers till coola loafers och däremellan passerar vi snörskor såväl som tygskor i olika färger? Vad som är gemensamt för dem alla? En ledtråd finns i namnet. Den gemensamma nämnaren är att det handlar om skor med lågt skaft och hos oss på Skopunkten kan du hitta en uppsjö av olika lågskor. Svårt att välja bland dina favoriter? Hos oss kan du alltid köpa tre par skor och betala för två.

...

Lågskor för alla

Det finns alltid nya saker att dela med sig av inför en ny säsong och sneakers har en särskild plats när det kommer till lågskor. Vi pratar om låga skor i den mer sportiga skolan skolan. Är du ute efter ett par mer väldresseade skor med lågt skaft vill vi rekommendera dig att ta en titt på våra snörskor som passar på fest såväl som på kontoret. Är du en person som gärna vill ute och röra på dig i det fria - utan att för den delen behöva ta på dig ett par rejäla kängor - så kan vi rekommendera några av våra många promenad- eller walkingskor med hög komfort.

Lågskor passar både till vardag och till fest

Moderiktiga och uppdaterade loafers är en del av kategorin lågskor och blir allt mer populära bland både kvinnor och män. Det är dags att säga hej till en ny generation loafers med coola detaljer och hög komfort. De fungerar både till vardags och till mer festliga tillfällen. De supersnygga hybridmodellerna av lågskor som kombinerar klassiska snörskor och sneakers på ett lekfullt och modernt sätt.

Lågskor för dam, herr och barn

Vi erbjuder lågskor för hela familjen! Här hittar du aktuella lågskor för kvinnor, barn och män. Om du är ute och shoppar, varför inte unna hela gänget några nya skor? Vi vill att du ska hitta det du söker. Hos oss på Skopunkten kan du alltid köpa tre par skor och betala endast för två. Handla online eller i våra butiker för personlig service. Vi önskar dig lycka till med dina nya skor.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments