• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Snörskor

Klassiska snörskor är det första vi tänker på när vi hör ordet skor. Det finns alltid plats för bekväma och snygga snörskor, de är själva kärnan i ett par skor och tenderar att stå utanför trender och modeförändringar. Själva snörningen är en garanti för att du alltid får rätt passform genom att snöra hårt eller löst och hoppa över några öljetter, eftersom de är snygga och kan användas både till vardags och till fest.

...

Handla dina snörskor hos Skopunkten

Med ett par väl valda snörskor är du beredd på allting. Det finns massor av stilar att välja mellan som passar för kontoret, promenaden eller middagen, eller som bara är bekväma att ha på sig. Snörskor har tidigare haft ett rykte om sig att främst vara snygga och att komforten varit sekundär. Detta har dock ändrats de senare åren och numera kan du även ta promenader i stan med dem. Du kan välja mellan klädsamma läderskor med eller utan detaljer som fungerar lika bra för shoppingturen på stan som för din exklusiva arbetsstil eller kvälls-AW. Bruna eller svarta snörskor har en tidlös och klassisk elegans. De snyggare modellerna som du kan bära i cognac, brunt eller svart kan matchas med ett par dressade jeans, samt en kostym eller kostymbyxor. För vardagsbruk rekommenderar vi ett par snörskor med gummisulor som är någonstans i gränslandet mellan en vanlig promenadsko och sneaker. Våra snörskor har många strängar på sin lyra och är lättmatchade, vilket gör att de passa på kontoret såväl som på fritiden.

Vilka snörskor klickar du hem idag?

På Skopunkten kan du alltid handla tre par skor och betala för två. Detta gör att du inte behöver avstå om du hitta flera favoriter inom vårt breda erbjudande av snörskor. Scrolla runt på vår sida och se över våra modeller och titta även över materialval och välj ut de som du gillar bäst. Vill du hellre känna och klämma? Kom in i någon av våra många butiker så får du personlig service.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments